brit királyi család Franciaország Katalin hercegné Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegné nem máshova, mint III. Napóleon császár egykor nyári rezidenciájába költözött be a családi vakáció erejéig. A lusxuskörülményekről egy videó is készült.

A legolcsóbb szoba a francia tengerpart dél-nyugati részén fekvő város egyik luxushotelében, a Hotel du Palais-ban

egy éjszaka 150 ezer forintba kerül.

Nos, ebben a "vityillóban" szállt meg Vilmos herceg a családjával - számolt be a Sud Oest napilap.

A lenyűgöző épület a 19. században III. Napóleon császár nyári rezidenciája volt, és gyakran megfordult a márványberakásokkal és mozaikkövekkel dekorált szobákban. Valószínű, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné a királyi lakosztályt vették ki, amely egy éjszakára 1,2 millió forintba kerül.

Nézd meg Katalin és Vilmos fényűző otthonát!

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legközelebb kerüljenek rajongóikhoz, akiket most otthonukba is beengednek. A teljes cikket itt elolvashatod!
Micsoda luxus! Less be Cristiano Ronaldo méregdrága luxuslakásábahttp://www.life.hu/otthon/20160803-cristiano-ronaldo-lakasa-igy-elnek-a-focistak-less-be-a-sztarok-otthonaba.htmlElképesztő luxusban élnek a világ leggazdagabb focistái. Lesd meg Ronaldo méregdrága luxuslakását, Benzema autógyűjteményét vagy Neymar saját helikopterét! Otthon--Mindenki ezekről a színekről fog beszélni 2017-benhttp://www.life.hu/otthon/20160801-trendszinek-a-lakberendezesben-2017-ben.htmlRohan az idő, most, hogy augusztus hónapba léptünk, magunk mögött hagytuk a 2016-os év több mint felét. Ez pedig a többi között azt is jelenti, hogy épp itt az ideje kicsit előretekinteni – utánajártunk hát, milyen trendszínek fogják uralni a lakberendezést 2017-ben. Otthon--Így utánozza kedvenc mesehősét Nicole Kidman az otthonában: videó! http://www.life.hu/otthon/20160801-nicole-kidman-igazi-mokamester-igy-meg-sosem-lathattad-a-vilagsztart.htmlA 49 éves színésznő talán még sosem volt ennyire őszinte, mint a legutóbb vele készült interjú alatt. OtthonOrigoNapelem vagy napkollektor? Elmagyarázzuk, mikor melyiket érdemes választanodhttp://www.life.hu/otthon/20160726-napelem-vagy-napkollektor-melyiket-valaszd-osszehasonlitas.htmlNapelem vagy napkollektor? Melyik válaszd? Egyáltalán melyik mire való? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat. OtthonOrigoÖt jel, hogy otthonodban nem vagy egyedül - A kísértetjárta házak ismérveihttp://www.life.hu/otthon/20160711-ot-jel-hogy-otthonodban-szellemek-kisertenek.htmlFurcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol? Otthon--52 év után eladhatja villáját Medveczky Ilona: „Belepusztulok”http://www.life.hu/otthon/20160701-nem-birja-gondozni-hatalmas-villajat-medveczky-ilona-52-ev-utan-elgondolkozott-a-koltozese.htmlImádja hatalmas házát Medveczky Ilona, sosem akart megválni tőle, mostanában azonban magányosnak és kiszolgáltatottnak érzi magát a nagy villában. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.