Kezdődjék a celebvadászat – Íme, a hollywoodi világsztárok pontos címei

Forrás: AFP, 432hermosa.com -
Irina Shayk híresség John Lennon Kalifornia otthon Egyesült Államok sztárok Hollywood Ben Stiller Leonardo DiCaprio New York Yoko Ono
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden álmod, hogy igazi hollywoodi nagyágyúkkal találkozz, és éppen amerikai vakációdat tervezgeted? Akkor ez a cikk most neked szól! Meg persze azoknak, akik érdeklődnek a téma iránt... Az alábbiakban azokat a pontos címeket gyűjtöttük össze, ahol gyakorlatilag garantált, hogy összefuss egy világsztárral. Celebvadászatra felkészülni!

432 Hermosa Place

Ha Kaliforniába, azon belül is Palm Springsbe vinne az utad, akkor irány a 432 Hermosa Place! A jelenlegi tulajról, Leonardo DiCaprióról köztudott, hogy káprázatos kúriáját minden nyáron árverésre bocsátja, a legtöbbet licitálónak kiadja egy időre, a bevételt pedig jótékonysági célokra adományozza.

Híres lakók: Leonardo DiCaprio

Forrás: AFP, 432hermosa.com

150 Charles Street

Meglepő, hogy a paparazzik nem lógnak folyton ezen a West Village-i címen, pedig a környék igazi celebmágnes.

Híres lakók: Ben Stiller, Jon Bon Jovi, Irina Shayk

Forrás: AFP, 150charles.com

1 West 72nd Street

A Dakota-ház New York egyik leghíresebb és legrejtélyesebb luxusapartmanja, amely 1880 és 1884 között épült. Az épület Manhattan városrészben, a Central Park Westen, a 72. utca sarkán áll. A Dakota-ház az építése óta kedvelt a felső tízezer körében, de nem juthat tulajdonhoz itt bárki: a ház lakóinak testülete dönt az új lakók befogadásáról. Így esett, hogy elutasították többek között Melanie Griffith-t és Antonio Banderast, Carly Simont és Judd Apatowt.

Híres lakók: John Lennon, Yoko Ono, Lauren Bacall, Bono

Forrás: AFP, streeteasy.com

768 Fifth Avenue

A cím nem mást jelöl, mint a világhírű Plaza Hotelt. A Plaza neve több mint 100 éve egyet jelent a csillogással és luxussal, nem csoda hát, hogy Hollywood legjava megfordult már itt. A Central Parkra néző épület 1907-ben nyílt meg. Fotózták itt Marilyn Monroe-t, lakói voltak többek között a Beatles tagjai. Számos filmet forgattak falai között, például a Mezítláb a parkban című Neil Simon-adaptációt Jane Fondával és Robert Redforddal, Hitchcock Észak, északnyugatját vagy a Krokodil Dundee című vígjátékot. Tulajdonosai között volt Conrad Hilton és Donald Trump.

Híres lakók: Tommy Hilfiger, F. Scott Fitzgerald, Marlene Dietrich, Frank Lloyd Wright, Christian Dior

Forrás: AFP, streeteasy.com

725 Fifth Avenue

New Yorkban, a Fifth Avenue 725. alatt található a Trump-birodalom legfényesebben ragyogó ékköve, a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott.

Híres lakók: Cristiano Ronaldo, Bruce Willis és a Trump család

Forrás: AFP, streeteasy.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.