Az Escala a valóságban - Költözz be Christian Grey luxusotthonába!

Christian Grey otthon Anastasia Steele Seattle A szürke ötven árnyalata luxusapartman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell már sokat várni, 2017 februárjában, egészen pontosan Valentin-napon folytatódik Christian Grey és Anastasia Steel szenvedélytől fűtött kalandja, addig pedig A szürke árnyalata második részének előzetesei borzolják a rajongók kedélyeit. A világ tehát újra szürkelázban ég, épp jókor került hát a piacra Christian Grey filmbéli penthouse-ának eredetije.

A szürke ötven árnyalatában Christian Grey az Escalában, Seattle elképesztő felhőkarcolójának egyik penthouse-ában éli életét. A luxus-felhőkarcoló azonban egyáltalán nem E. L. James képzeletében született, az Escala a valóságban is létezik.

Forrás: nwmls.com

Ha pedig van olyan elvetemült rajongó, aki hajlandó 8,8 millió dollárt, azaz 2,5 milliárd forintot kifizetni, akkor akár be is költözhet a grandiózus felhőkarcoló egyik penthouse lakásába.

Forrás: nwmls.com

Az Escala képen látható, eladó lakása 517 négyzetméteres, tartozik hozzá három hálószoba, három fürdőszoba; a padlótól a mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően pedig csodálatos panoráma nyílik Seattle-re.

Forrás: nwmls.com

A lakás jelenlegi berendezése egy kicsit visszafogottabb, mármint a filmbéli Grey-lakhoz képest, de ha a jövendőbeli tulajdonosa nem egy tipikus Don Juan, akkor valószínűleg így is minden igényét kielégíti majd.

Forrás: nwmls.com

Az épületben van egyébként 24 órás portaszolgálat, sőt még egy fedett medence is. Van egy olyan érzésünk, hogy Christian Grey és Anastasia Steele elég kreatívan ki tudná használni ezeket a szolgáltatásokat.

/1609/Az_Es201692014535A világ 10 legrondább épületehttp://www.life.hu/otthon/20160919-a-vilag-legrondabb-epuletei.htmlMinden tervező tudja, hogy vannak bizonyos ötletek, amelyek bár a papíron, vagy az ember képzeletében nagyszerűen mutatnak, a valóságban azonban borzalmasan néznének ki. Nos, az alábbi épületek tervezői mégis mertek kockáztatni, vakmerő elhivatottságuknak köszönhetően pedig megépültek a világ legrondább épületei. Íme! OtthonOrigoFelesleges holmik, amiknek nincs helyük a hálószobádbanhttp://www.life.hu/otthon/20160915-ot-dolog-amit-azonnal-szamuzz-a-haloszobadbol.htmlTudjuk jól, néha nehéz elengedni a hozzád nőtt tárgyakat, legyenek bármennyire is feleslegesek. De azzal, hogy megszabadulsz a haszontalan kacatoktól, egy sokkal tisztább és pihentetőbb hellyé változtathatod a hálószobádat. Mutatjuk, miknek ints feltétlenül búcsút. OtthonOrigoNincs ízlésük, és még garasoskodnak is - Kipakol a sztárok belsőépítészehttp://www.life.hu/otthon/20160914-kulisszatitkok-a-hiressegek-belsoepiteszeitol.htmlA sztárok ingatlanosától azt már megtudtuk, hogy mi alapján választanak otthont Hollywood legnagyobb hírességei. Most egy lépéssel tovább megyünk, és elárulunk néhány kulisszatitkot arról, hogy a már megvásárolt luxusotthonokat miként is formálják a saját ízlésükre. Az amerikai Cosmopolitan négy olyan belsőépítészt interjúvolt meg, akiknek ügyfelei között körberajongott zenészek, színészek és rendezők mozognak, az alábbiakban az ő tapasztalataik következnek. Az interjúalanyok - híres ügyfeleik érdekében - anonimitást kértek. Otthon--A világ legdrágább otthona valaha királyi rezidencia volthttp://www.life.hu/otthon/20160913-villa-les-cedres-a-vilag-legdragabb-otthona.htmlHa van a malacperselyedben egymilliárd dollár, azaz körülbelül 290 milliárd forint, akkor tiéd lehet a világ jelenlegi legdrágább lakóingatlana - vagyis egészen pontosan, ha hozzádobsz még potom 100 millió dollárt, ami ilyen magaslatokban már úgyis szinte aprópénznek számít. Otthon--A világ legdrágább otthona valaha királyi rezidencia volthttp://www.life.hu/otthon/20160913-villa-les-cedres-a-vilag-legdragabb-otthona.htmlHa van a malacperselyedben egymilliárd dollár, azaz körülbelül 290 milliárd forint, akkor tiéd lehet a világ jelenlegi legdrágább lakóingatlana - vagyis egészen pontosan, ha hozzádobsz még potom 100 millió dollárt, ami ilyen magaslatokban már úgyis szinte aprópénznek számít. Otthon--Emlékezetes filmek még emlékezetesebb otthonai, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20160912-a-legszebb-filmes-hazak-masodik-resz.htmlFilmes otthonokból sosem elég, legalábbis mi imádjuk mozizás közben – a szereplők játékán kívül – a helyszíneket, a díszletet is vizslatni. Éppen ezért jöjjön hát korábbi cikkünk folytatása! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.