Töltsd halloween éjszakáját Drakula hátborzongató kastélyában!

Airbnb Erdély Drakula Törcsvár kastély Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádsz rettegni? Minden évben véres horrorfilmek társaságában töltöd halloween éjszakáját? Akkor ezt a lehetőséget neked találták ki: töltsd október 31-ét Erdélyben, a világhírű Drakula gróf várában.

Az Airbnb néhány hete bejelentette, hogy az Erdélyben található törcsvári kastély – más néven a Drakula-kastély – egyetlen napra, halloween éjszakájára felkerül a kínálatukba. Magyarán, a vállalkozó kedvű turisták október 31-ét egy valódi, félelmetes középkori várban vészelhetik át.

Forrás: airbnb.com

A vendégek házigazdája pedig nem más lesz, mint a Drakula alakját megálmodó híres író, Bram Stoker dédunokaöccse, Dacre Stoker vámpírszakértő. Ő fogja fogadni és körbevezetni a vendégeket Drakula kastélyának mind az 57 helyiségén.

Forrás: airbnb.com
Forrás: airbnb.com

A vendégek egyébként lovas kocsival fognak a helyszínre érkezni, vérben gazdag vacsorát kapnak majd, nyugovóra térni pedig a bársonnyal díszített Drakula luxuskoporsókban fognak.

Forrás: airbnb.com
Forrás: airbnb.com

Az idelátogatóknak azonban néhány szigorú szabályt is be kell tartaniuk: tilos fokhagymás ételt enniük, ezüst ékszereket és szent szimbólumokat hozni vagy viselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.