Kísértetiesen nézett ki Heath Ledger otthona a halálakor

Joker otthon Heath Ledger lakás szentély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heath Ledger csak 28 éves volt, amikor elhunyt, nem sokkal azután, hogy befejezte a Batman-filmet, amiben Joker szerepét formálta meg. A szerepe megszállottjává vált, ezt mutatja az is, milyen volt New York-i otthona a halálakor.

Már lassan 9 éve, hogy Heath Ledgerre holtan talált rá házvezetőnője a lakásában. 2008. január 22-én a színész túladagolta magát gyógyszerekkel. Sokan azt mondják, hogy Joker megformálása okozta a tragédiát, annyira beleélte magát a szerepbe. Ezt bizonyítja az is, amilyen állapotban Ledger lakása volt a halálakor.

Heath Ledger Jokerként Forrás: Youtube

A New York Post arról számolt be, hogy a színész lakásában patikai rend és tisztaság uralkodott, de Joker az apartman minden zugában jelen volt. Ledger a szerepében élt, otthona olyan volt, mint egy szentély: mindenhova bohócfigurákat rakott ki, hangfelvételeket tárolt, amiknek segítségével Joker vérfagyasztó hangját gyakorolta, és rengeteg korai Batman-film anyagát is tárolta itt. Rengeteget foglalkozott a szereppel, túlságosan beleélte magát.

A színész tabletták nélkül már nem is tudott aludni, a forgatás idején naponta csak két órát pihent. Egészségi állapota is romlott az éjszakai forgatások és a hideg időjárás miatt. Heath kimerült és fáradt volt, mégis mindenképpen be akarta fejezni a forgatási munkálatokat.

Az Oscar-szobrot, amit halála után ítéltek oda neki Joker szerepéért, kislánya, Matilda kapja majd meg 18. születésnapjára.

A világ legbizarrabb temetőihttp://www.life.hu/otthon/20161028-a-vilag-legbizarrabb-legfelelmetesebb-temetoi.htmlHalloween napján és mindenszentek, valamint halottak napja előtt mi mással is borzolhatnánk a kedélyeket, minthogy összegyűjtsük a világ legfurcsább, legfélelmetesebb temetőit. Íme szubjektív listánk. Otthon--Kísértetjárás hollywoodi módra - Épületek, ahol hírességek kísértenekhttp://www.life.hu/otthon/20161024-epuletek-ahol-hiressegek-szellemei-kisertenek.htmlEgy korábbi cikkünkben már bemutattunk öt olyan sztárt, akik laktak már szellemjárta házban, és természetfeletti élményekről a nyilvánosság előtt is beszéltek. Most pedig jöjjenek azok az elhunyt hírességek, akik a mai napig nem nyugszanak, és vissza-visszajárnak haláluk helyszínére vagy akár egykori kedvenc helyeikre. OtthonAFPA leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20161020-a-leghatborzongatobb-elhagyatott-helyek-a-vilagon-masodik-resz.htmlFolytatjuk sorozatunkat, a következőkben is olyan elhagyatott helyeket fogunk bemutatni, amelyek láttán nem csak a hideg fog végigfutni a hátadon. Ezeknek a lepusztult épületeknek a szívszorító magányától garantáltan a szíved is összeszorul majd egy kicsit. Otthon--A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 1. részhttp://www.life.hu/otthon/20161014-a-leghatborzongatobb-elhagyott-helyek-a-vilagon-elso-resz.htmlLehet valami egyszerre félelmetes, mégis szemet gyönyörködtető? De még mennyire, hogy lehet. A következőkben olyan elhagyatott épületeket és különböző helyeket gyűjtöttünk össze, amelyek láttán garantáltan végig fut majd a hideg a hátadon. OtthonOrigoEnnek a férfinak még a vécéülőkéje is Versace mintás: elképesztő fotók! http://www.life.hu/otthon/20161012-versace-uloke-ez-a-ferfi-mindenbol-a-legdragabbat-veszi-elkepeszto-fotok.htmlVan aki egyáltalán nem hisz a kevesebb néha több elvében... Otthon--A világ legfélelmetesebb helyeihttp://www.life.hu/otthon/20161010-a-vilag-legfelelmetesebb-helyei.htmlHalloweenhez közeledve ismét a horroré a főszerep. Az alábbi szubjektív listán összeválogattuk a világ legrémisztőbb helyeit. Borzongásra felkészülni! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.