Mondd meg a horoszkópod, mi megmondjuk, milyen színt használj otthonodban!

otthon árnyalat horoszkóp szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az otthonodban lévő színek hatással vannak egészségedre, közérzetedre és szinte az egész életedre. Ha nem megfelelő árnyalatokat választasz, azzal mindennapi hangulatodat is tönkreteheted. Éppen ezért, mielőtt nekiesnél egy nagyobb átalakításnak, érdemes a horoszkópod alapján tájékozódni egy kicsit a neked való tónusokról. 

Kos - rózsaszín

A rózsaszínt sokan gyerekesnek tartják, de egy magabiztos, dinamikus, kalandozó típusú Kos tökéletesen tudja kezelni ezt az árnyalatot. Úgy, ahogy a Kos is, a rózsaszín is megtalálja a neki való helyet.

Kos - rózsaszín Forrás: Press Loft

Bika - fekete

A Bikákat gyakran makacsnak gondolják, pedig csak erős akaratúak. Egy Bika nagyra becsüli a szépséget és a luxust, már-már igazi divatdiktátor, éppen ezért a fekete szín tökéletesen illik hozzá - olyan előremutató és bátor, mint maga a bika.

Bika - fekete Forrás: Press Loft

Ikrek - sárga

Az Ikreknek nagyon élénk, rugalmas személyisége van, imádják a társas kapcsolatokat. Egy ilyen társaság középpontjához pedig tökéletesen illik a napsárga. És egyébként is, a sárga egy igen változatos árnyalat, így még a könnyen unatkozó Ikrek is találhatnak maguknak újabb és újabb sárga tónusokat.

Ikrek - sárga Forrás: Dreamstime

Rák - világos kék

A Rák szeret otthon ülni, érzékeny lelkű - már-már túlságosan is. A világos kék ösztönző hangulata segít kicsit feltöltekeznie, anélkül, hogy túlságosan rá nehezedne. Ráadásul ez az árnyalat a kreativitást is inspirálja.

Rák - világos kék Forrás: Press Loft

Oroszlán - lila

Az Oroszlán egy igazi "drámakirálynő" - a lehető legjobb értelemben. Mindenki életét felrázza, és tüzes jellemével inspirál másokat. A lila az uralkodók színe, tökéletesen passzol hát egy Oroszlánhoz.

Oroszlán - lila Forrás: Dreamstime

Szűz - krémszín

A Szűz az a fajta ember, aki tényleg látja a különbséget a húsz különböző árnyalatú krémszín között. Aprólékos és intelligens, de van egy nagyon gyakorlatias oldala is, aminek köszönhetően bölcs döntéseket tud hozni.

Szűz - krémszín Forrás: Press Loft

Mérleg - zöld

Kemény, de igazságos - nagyjából így lehet jellemezni egy Mérleget. Nagyon erős személyes meggyőződése van a világ dolgaival kapcsolatban, de van egy lágyabb oldala is, ami nagyra becsüli a szépség minden formáját. Az életcélja, hogy egyensúlyban legyen, éppen ezért tökéletes számára a zöld különböző árnyalatai, ez a szín szimbolizálja ugyanis a harmóniát.

Mérleg - zöld Forrás: Dreamstime

Skorpió - piros

A Skorpió egy igen szenvedélyes ember, aki mindenbe, amibe csak belefog, szívét-lelkét beleteszi. A piros tökéletesen illik a személyiségének ezen oldalához, de ahhoz a tulajdonságához is jól illik, hogy képes elkötelezni magát a választása mellet. Megérzései pedig általában bejönnek.

Skorpió - piros Forrás: Dreamstime

Nyilas - csokoládébarna

A baráti társaságokban a Nyilas egy igazi filozófus, mindenki ismeri átgondolt, bölcs szavait. A Nyilasok gyakran igazán nagy energiával pörögnek, a csokoládébarnának pedig van egy olyan intenzitása, amely egyrészt kiegészíti a Nyilas ezen oldalát, másrészt pedig segít neki megnyugodni.

Nyilas - csokoládébarna Forrás: Dreamstime

Bak - szürke

Az óvatos, türelmes és szorgalmas Bak mindig azt mondja, a türelem rózsát terem. Egy Baknak mindig van terve holnapra, de akár öt évvel későbbre is. Ez a semleges szín tökéletes, időtlen választás lehet számára. Nehéz mindig jól dönteni, de egy igazi Bak képes a lehetőségek közül a számára tökéletest kiválasztani.

Bak - szürke Forrás: Dreamstime

Vízöntő - narancs

Barátságos, mégis veszettül független típus, szereti kipróbálni a különböző stílusokat, szeret belekóstolni a szokatlanba. Veleszületett tulajdonsága, hogy egy Vízöntő meglátja a dolgoknak azokat az előnyeit is, amelyek másokat csak elbizonytalanítanak. Pont, mint a narancs - ez a citrusárnyalat olyan kivételes, mint egy Vízöntő.

Vízöntő - narancs Forrás: Dreamstime

Halak - kék

Nagyon élénk a fantáziája, érzékeny és együtt érző típus, a Halak egy igazi vízjegy. Mint a Rák, a Halak is természetéből fakadóan vonzódik a kék árnyalataihoz, amik nyugtató hatással vannak rá. A Halak viszont a sötétebb és kicsit meghittebb árnyalatokat kedveli, amelyek segítenek gondolatait szabadjára engedni.

Halak - kék Forrás: Dreamstime
Álomotthonok – Rusztikus svéd luxus Budapestenhttp://www.life.hu/otthon/20161110-alomotthonok-sorozat-flamingo-interiors-rusztikus-sved-otthon-budapesten.htmlRusztikus svéd hangulat Budapesten – a hazai luxusotthonokat bemutató sorozatunk következő részében Takács Anna és Szabó Péter belsőépítészek egy újabb munkáját vesszük górcső alá. Otthon--A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20161020-a-leghatborzongatobb-elhagyatott-helyek-a-vilagon-masodik-resz.htmlFolytatjuk sorozatunkat, a következőkben is olyan elhagyatott helyeket fogunk bemutatni, amelyek láttán nem csak a hideg fog végigfutni a hátadon. Ezeknek a lepusztult épületeknek magányától garantáltan a szíved is összeszorul majd egy kicsit. Otthon--Összebútorozás? Ezekről a dolgokról még a párod kedvéért sem kell lemondanodhttp://www.life.hu/otthon/20161019-ot-dolog-amit-soha-ne-adj-fel-ha-osszekoltozol-a-paroddal.htmlAz összeköltözés minden pár életében fontos lépcsőfok, hiszen, ahogy a mondás is tartja: "lakva ismerszik meg az ember". Két eltérő személyiség összebútorozása azonban számos (nem kívánt) meglepetést is tartogathat: lesznek holmik, amelyektől meg kell válnotok, és bizony nagy szükségetek lesz a kompromisszumkészségetekre is. Vannak azonban olyan dolgok, amikből nem kell engedni, és amelyek közös otthonotokban is nyugodtan helyet kaphatnak. Otthon--Ez egy anyagias világ - Megdöbbentő fotósorozathttp://www.life.hu/otthon/20161011-peter-menzel-fotos-material-world-a-global-family-portrait-cimu-fotosorozata.htmlTe össze tudnád zsúfolni az otthonodban található összes holmidat egy fotó erejéig? Vajon milyen lenne az elkészült kép: túlzsúfolt vagy üresen kongó? Peter Menzel amerikai fotóriporter a 90-es években egy érdekes és egyben megdöbbentő fotósorozatot készített arról, mennyi és milyen fogyasztási cikkel rendelkeznek a világ különböző pontjain az emberek. Otthon--A világ legfélelmetesebb helyeihttp://www.life.hu/otthon/20161010-a-vilag-legfelelmetesebb-helyei.htmlHalloweenhez közeledve ismét a horroré a főszerep. Az alábbi szubjektív listán összeválogattuk a világ legrémisztőbb helyeit. Borzongásra felkészülni! Otthon--Íme, öt tökéletes szobanövényhttp://www.life.hu/otthon/20160928-5-noveny-amelyek-tokeletes-a-lakasban-tartashoz.htmlBár a zöldellő fák és színpompás virágok odakint szép lassan téli álomba merülnek, otthonod falai között a hideg hónapokban is tovább kertészkedhetsz. Az alábbiakban öt olyan szobanövényt gyűjtöttünk össze, amik nem igényelnek sok odafigyelést, és akár a legzordabb körülmények között is képesek vígan eléldegélni. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.