Mindig jól jön egy kis mellékes – Hírességek, akik szállodát üzemeltetnek

Forrás: azure.com.ph -
Catherine Zeta-Jones Bono híresség Michael Douglas Paris Hilton Cristiano Ronaldo Hollywood Donald Trump Robert Redford szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Donald Trump az egyetlen híresség, akinek érdekeltsége van az idegenforgalomban. Az alábbiakban olyan sztárokat gyűjtöttük össze, akik ugyancsak beszálltak – vagy éppen most terveznek beszállni – a szállodabizniszbe. 

Cristiano Ronaldo

A portugál futballsztár, Cristiano Ronaldo relatíve új a szállodabizniszben. Még tavaly kötött partneri megállapodást a Pestana nevű szállodalánccal, két saját hotelje pedig ebben az évben meg is nyitott. Az elsőt Ronaldo szülővárosában, a Madeira szigetén lévő Funchalban adták át a nyár közepén, a legújabbat pedig, amely a frappáns Pestana CR7 nevet kapta, Lisszabonban nyitották. Azt beszélik, ez a két luxusszálló csak a kezdet, a focista további terjeszkedést tervez.

Pestana CR7 Forrás: pestanacr7.com

Robert Redford

Azt elég sokan tudják, hogy annak idején a színész alapította a Sundance Filmfesztivált, azt már azonban annál kevesebben, hogy 1969-ben egy rusztikus stílusú szállodát is létrehozott Sundance Mountain Resort néven. A színész szállójának vendégei megannyi szórakozási lehetőséget kipróbálhatnak: síelhetnek, snowboardozhatnak vagy éppen túrázhatnak és bringázhatnak a hegyekben.

Sundance Mountain Resort Forrás: sundanceresort.com

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

A házaspár közös szállodája még nem nyitotta meg kapuit, a Bermuda-szigeteken lévő Ariel Sands Cottage Colony Hotel jövő tavasztól várja a vendégeit. A szállodához tartoznak majd különálló bungalók és luxuslakosztályok. A gyönyörű fehér homok és az Atlanti-óceán csodálatos látványa garancia lesz a feltöltődésre.

Ariel Sands Cottage Colony Hotel Forrás: arielsands.com/

Paris Hilton

Az eddig felsorolt sztárok közül valószínűleg Paris konyít a legtöbbet az ingatlanbizniszhez, köszönhetően Hilton nagypapájának. Paris Hilton azonban nem az a hagyománykövető típus, úgyhogy saját szállodája kialakításánál egyáltalán nem lépett a nagy elődök nyomdokaiba. A Fülöp-szigeteken található The Paris Beach Club nevű luxusszállodájának kialakításánál nem hagyta, hogy bárki is irányítsa, mindent a saját ízlése szerint alakíttatott ki. És ha minden igaz, már tervezgeti egy új luxushotellánc kiépítését Dubajban, New Yorkban és Las Vegasban.

The Paris Beach Club Forrás: azure.com.ph

Bono és The Edge

A The Clarence hotel, vagy ahogy tulajdonosai nevezik, „Dublin eredeti rock'n'roll hotelje” 1992-ben került a két U2-tag tulajdonába, akik némi felújítás után egy 50 szobás butikhotelként üzemeltetik 1996 óta. Maga a The Clarence egyébként 1852 óta felkapott szálló volt az utazó muzsikusok körében.

The Clarence Forrás: theclarence.ie

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.