Giccsözön a sztárok nappalijából - Ilyen karácsonyfákat állítottak tavaly

karácsony otthon karácsonyfa díszítés ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hét múlva karácsony, lassacskán ideje végiggondolni, milyen díszben is fog idén pompázni a karácsonyfa. Hogy segítsünk egy kicsit az inspirálódásban, megmutatjuk, milyen fákat állítottak tavaly a legnagyobb sztárok. 

Reese Witherspoon

A gyönyörű színésznő három gyermekével és magyar származású második férjével, Jim Tothtal tavaly ezzel a hatalmas, főként fehér dekorációkkal díszített fával karácsonyozott.

Tavaly Reese Witherspoon főleg fehér díszítésű fával karácsonyozott Forrás: Instagram/Reese Witherspoon

Taylor Swift

Tavaly az énekesnő apukája, Scott Swift felelt a karácsonyfa-díszítésért.

Tavaly Taylor Swift édesapja felelt a karácsonyfa feldíszítéséért Forrás: Instagram/Taylor Swift

Kim Kardashian

A Kardashian családtól pont valami ilyesmit vártunk. Giccs a köbön. Kíváncsiak vagyunk, idén még ezen is képesek lesznek-e túltenni.

A Kardashian család tavaly sem aprózta el a karácsonyt Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Jessica Simpson

Igaz, nem látszik túl sok a fából, de innen úgy tűnik, mintha szivárványszínű lenne. Merész és talán egy kicsit ez is sok.

Jessica Simpsonék tavaly nagyon színes karácsonyfával ünnepeltek Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Katie Holmes

Kardashianékhoz képest Katie Holmeséknak meglepően visszafogott, de ettől függetlenül nagyon mutatós fájuk volt. Így is lehet.

Katie Holmesnak visszafogott, de nagyon mutatós fája volt Forrás: Instagram/Katie Holmes

Sofia Vergara

A színésznő nem elégedett meg tavaly egy fával, a biztonság kedvéért beszerzett még pár mini aranyfenőt és egy arany rénszarvast is.

Sofia Vergara biztosra ment és még egy arany rénszarvast is beszerzett tavaly Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Tom Brady

Tom Brady osztotta meg tavaly ezt a képet, amin felesége, a gyönyörű Gisele Bündchen éppen a csúcsdíszt helyezi el a fa tetején.

Gisele Bündchen épp a karácsonyfát díszíti Forrás: Facebook/Tom Brady

Jennifer Lopez

Az énekesnő ikergyerkőcei igazi karácsonyi gengszterként pózoltak tavaly az igencsak puritán fenyőfa előtt.

Jennifer Lopez ikrei igazi karácsonyi gengszterek Forrás: Instagram/jlo
Egy korszak véget ért - Fotókon a kultikus PeCsa végnapjai http://www.life.hu/otthon/20161215-a-pecsa-petofi-csarnok-lebontasa-elotti-utolso-fotok.htmlVolt egyszer Budapesten egy ifjúsági szabadidőközpont. A köznyelven csak PeCsa néven emlegetett koncerthelyszín 30 év működés után, 2015. október 23-án zárt be. Az épület bontását néhány hét múlva kezdik, hogy helyén 2019-ben elkészüljön az Új Nemzeti Galéria. A Petőfi Csarnok lebontás előtti utolsó pillanatit örökítettük meg. OtthonOrigoTeszteld karácsonyi tudásod - Felismered ezeket a filmes otthonokat?http://www.life.hu/otthon/20161214-karacsonyi-filmek-otthonai-kviz.htmlVannak, akik imádják, vannak, akiknek a hideg futkos a hátukon tőle: közelednek az ünnepek, ezzel párhuzamosan pedig ellepik a tévécsatornákat a jól megszokott karácsonyi filmek is. Kívülről fújod már a Reszkessetek, betörők! minden jelenetét? Akkor tedd próbára a tudásod, és ismerd fel a híres karácsonyi filmeket a bennük szereplő otthonokról! OtthonOrigoKeressük 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20161212-life-hu-unnepi-dekoracio-verseny.htmlTeremts meghitt hangulatot az ünnepi vacsorához, öltöztesd karácsonyi díszbe az asztalt és nyerj értékes ajándékokat! Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét! OtthonThinkstockKészíts bájos karácsonyfadíszt tobozból!http://www.life.hu/otthon/20161115-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-karacsonyfadiszt-keszit-tobozbol.htmlHangolódj az ünnepekre, és készítsd el az idei karácsony legimádnivalóbb díszeit - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere az alábbi videóban megmutatja, hogyan készíthetsz karácsonyfadíszt tobozból. Otthon--Így ne hirdesd az eladó lakásodat – Megdöbbentő fotók http://www.life.hu/otthon/20161201-hogyan-ne-hirdesd-elado-ingatlanodat-vicces-es-megdobbento-fotok.htmlAndy Donaldson 2013-ban éppen új házat keresett Londonban, amikor szembesült azzal, hogy az emberek néha mennyire igénytelen képekkel képesek hirdetni ingatlanjukat. Ez a megdöbbentő élmény olyan nagy hatással volt rá, hogy elkezdte gyűjteni ezeket a furcsa fotókat, később pedig egy blogot is indított róluk. Otthon--Elfelejtett bútorok, eldugott zugok, amelyeket vendégvárás előtt érdemes kisuvickolnihttp://www.life.hu/otthon/20161114-apro-dolgok-a-lakasban-amit-erdemes-megtakaritanod-mielott-vendegeket-hivsz.htmlAdvent az év egyik legnyüzsgőbb, legmozgalmasabb időszaka, mikor gondolataid a vendégvárás, sütés-főzés körül forognak. Biztos vagyok benne, hogy vendégeid érkezése előtt otthonodban is makulátlan tisztaságot szeretnél varázsolni, éppen ezért hívjuk fel az alábbi apróságokra a figyelmedet. Sokan vannak, akik ezeknek az eldugott zugoknak, elfelejtett tárgyaknak a tisztán tartásáról bizony elfeledkeznek. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.