Ha ezek a falak beszélni tudnának - Ide menekült harmadik válása után Gábor Zsazsa

Forrás: ttkrepresents.com -
halál luxus ingatlan otthon Gábor Zsazsa eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjas, magyar származású színésznő és legendás férfifaló Gábor Zsazsa 99 évesen, december 18-án hagyta itt a földi létet. A díva egy korábbi luxusotthona most új tulajdonosára vár.

Gábor Zsazsa az igazi hollywoodi hírességek életét élte, pazar életmódjához pedig természetesen luxusotthonok is tartoztak. Az alábbi, 50-es évekbeli, modern, Palm Springs-i ingatlan is egykor Zsazsa otthona volt, most azonban 969 ezer dollárért, azaz 271 millió forintért új tulajdonost keres.

Ha ezek a falak beszélni tudnának - Ide menekült harmadik válása után Gábor Zsazsa Forrás: ttkrepresents.com

A 178 négyzetméteres, két hálószobás és két fürdőszobás ház egészen pontosan 1958-ban épült, és Cahuilla Hills sivatagos területén található.

Arról nincsenek pontos információk, hogy a magyar díva mettől meddig élt itt, mivel az ingatlan-nyilvántartásba Zsazsa nem jegyeztette be. Annyit tudunk csak, hogy 1960-ban két házassága között valószínűleg itt lakott (miután elvált George Sanderstől, és mielőtt hozzáment Herbert Hunterhez).

Gábor Zsazsa egyáltalán nem feltűnésmentes életétől elétrően ez az ingatlan meglehetősen visszafogott, de azért így sem szűkölködik a luxusmegoldásokban. Az otthon hatalmas ablakaiból például gyönyörű kilátás nyílik az egyedülálló környezetre. A házhoz természetesen kert és úszómedence, valamint egy vendégház is tartozik.

/1612/Ide_m2016122312288A milliárdosok privát játszótere – Nézd meg, hol telelnek a leggazdagabbakhttp://www.life.hu/otthon/20161220-yellowstone-clube-privat-luxus-jatszoter-gazdagoknak.htmlA Yellowstone Club egy privát síparadicsom és hotel az Egyesült Államokban, azon belül is Montana államban, a Big Sky nevű vidék közelében. Nem túlzás azt állítani, hogy a Yellowstone Club az übergazdag kiváltságosok exkluzív játszótere – többek között Justin Timberlake és Jessica Biel, vagy éppen Bill és Melinda Gates piheni itt ki telente a fáradalmait. Otthon--Öt lakberendezési trend, ami hódítani fog 2017-benhttp://www.life.hu/otthon/20161219-lakberendezesi-trendek-2017-ben.htmlHa imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a te éved lesz. Keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat. Otthon--Leonardo DiCaprio megvált káprázatos otthonától - Less be az ingatlanba!http://www.life.hu/otthon/20161220-leonardo-di-caprio-eladta-kaprazatos-luxusotthoonat.htmlLeo búcsút intett otthonának - nyugi, önszántából! Senki nem árverezte el az Oscar-díjas színész feje fölül a házat, ő maga adott túl rajta, egyáltalán nem rossz pénzért. OtthonNorthfotoÍgy teremts karácsonyi hangulatot egy aprócska lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20161209-karacsonyi-dekoracios-otletek-kis-lakasban.htmlEgy aprócska, zsúfolt lakásba is könnyen lehet karácsonyi hangulatot csempészni, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Mutatjuk az ötleteinket! Otthon--Így ne hirdesd az eladó lakásodat – Megdöbbentő fotók http://www.life.hu/otthon/20161201-hogyan-ne-hirdesd-elado-ingatlanodat-vicces-es-megdobbento-fotok.htmlAndy Donaldson 2013-ban éppen új házat keresett Londonban, amikor szembesült azzal, hogy az emberek néha mennyire igénytelen képekkel képesek hirdetni ingatlanjukat. Ez a megdöbbentő élmény olyan nagy hatással volt rá, hogy elkezdte gyűjteni ezeket a furcsa fotókat, később pedig egy blogot is indított róluk. Otthon--Karácsonyi varázslat - Az idei év legszebb ünnepi dekorációihttp://www.life.hu/otthon/20161129-az-idei-legtrendibb-karacsonyi-diszek-otthonodba.htmlVasárnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, kevesebb mint egy hónap, és végre itt a karácsony. Épp ideje volt szétnéznünk kicsit a lakberendezési áruházak polcain és összeválogatni az idei kedvenc ünnepi dekorációinkat. Inspirálódj összeállításainkból! OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.