Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2016-ban

Ricky Martin Richard Gere ingatlan otthon sztárok Hollywood Tobey Maguire Leonardo DiCaprio Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingatlanok jönnek, ingatlanok mennek, dollármilliók röpködnek. Az idei évben sem nyughattak a sztárok, csak úgy adták-vették otthonaikat. Az alábbiakban összegyűjtöttük 2016 legnagyobb ingatlanbizniszeit.

Lady Gaga

A népszerű énekesnő szeptemberben vásárolta meg az egykori legendás zenész, Frank Zappa Los Angelesi-i házát. Zappa anno a hetvenes évek közepén vette ezt az ingatlant még 75 ezer dollárért, és egészen 1993-ban bekövetkezett haláláig itt élt. A háznak azóta kicsit felszökött az ára, júniusban 5,49 millió dollárért volt a piacon, az énekesnő pedig végül 5,25 millió dollárért jutott hozzá. Az ingatlan egyébként 675 négyzetméteres, a házhoz tartozik hat hálószoba, hét fürdőszoba, a kertben van egy teniszpálya és egy üvegház is.

Lady Gaga Frank Zappa Los Angeles-i házát vásárolta meg Forrás: AFP, Hilton & Hyland

Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész decemberben adott túl Los Angeles-i ranch stílusú otthonán, potom 2,3 millió dollárért. Ezen kívül még egy másik ingatlanja is a piacon van, azt még továbbra is árulja: malibui luxusotthonáért már kicsit többet, 11 millió dollárt szeretne kapni. A most eladott ingatlanról korábbi cikkünkben bővebben is írtunk.

Leonardo DiCaprio Los Angeles-i ranch stílusú otthonát adta el Forrás: AFP, Wish Sotheby’s International Realty

Ricky Martin

Ricky Martin egy igazán mesés luxusotthont vásárolt ebben az évben 13,5 millió dollárért Beverly Hillsben. A ház 1953-ban épült, akkor négy hálószobával és két fürdőszobával rendelkezett. 2014-ben azonban egy teljes felújításon és bővítésen esett át, így az 1130 négyzetméteres birtokon elterülő ingatlanhoz most már hét hálószoba és nyolc fürdőszoba tartozik.

Ricky Martin Beverly Hillsben vásárolt magának egy luxusotthont Forrás: AFP, Teles Properties

Richard Gere

A Micsoda nő sztárja nem semmi üzletet ütött nyélbe idén: hamptonsi luxusingatlanját nem kevesebb mint 36,5 millió dollárért adta el. A házat egy bizonyos Matt Lauer vásárolta meg. Gere egyébként kezdetben még többet szeretett volna szakítani a házzal, eredetileg ugyanis 65 millióért akarta eladni. Így sem panaszkodhat azért, ugyanis ő anno mindössze 11,3 millió dollárért jutott hozzá.

Richard Gere hamptonsi luxusingatlanját adta tovább Forrás: AFP, Douglas Elliman Real Estate

Tobey Maguire

Tobey Maguire novemberben vásárolt magának egy új villát Brentwoodban 13 millió dollárért. Az ingatlanhoz hat hálószoba, hét fürdőszoba tartozik, no meg három emelet, világos tölgypadlók és grandiózus boltíves mennyezet.

Tobey Maguire Brentwoodban talált magának egy új otthont Forrás: AFP, Hilton & Hyland

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.