Sztárotthonok, amelyeken 2016-ban válás miatt adtak túl

Forrás: asherajphotography.com -
Brad Pitt válás ingatlan otthon Amber Heard Marc Anthony Angelina Jolie Johnny Depp Tobey Maguire Gwen Stefani Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 sajnálatos módon a megdöbbentő válások éve volt. A válás kimondásával párhuzamosan pedig az expárok általában közös szerelmi fészküknek is búcsút intenek. Lássuk hát azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált sztárok a szebb időkben együtt éltek.

Johnny Depp és Amber Heard

Az év egyik nagy botránya volt Johnny Depp és Amber Heard különválása. A színész annak idején, amikor Heard miatt elhagyta élettársát és gyermekei anyját, Vanessa Paradist, a család közös grandiózus francia birtokának is búcsút intett. (Illetve árulni kezdte, az ingatlan a mai napig a piacon van.) Most, friss válása után is érhető módon meg szeretne szabadulni Hearddel közös szerelmi fészküktől, egy Los Angeles-i penthouse-tól. Az 1150 négyzetméteres otthonban kilenc hálószoba és tizennégy fürdőszoba található. A színész az ingatlanért 12,78 millió dollárt szeretne kapni.

Forrás: berlynphotography.com

Angelina Jolie és Brad Pitt

Az év legnagyobb meglepetése kétségtelenül az álompár különválása volt. A sztárpárnak igen kiterjedt ingatlanportfóliója volt, amelyen valószínűleg osztozniuk kell majd.

  • A család legfőbb bázisa mindig is Kaliforniában, azon belül is Los Felizben volt, ahol egy amerikai craftsman stílusú otthonban éltek. A házat még Brad vásárolta 1994-ben. Aztán, ahogy szépen lassan bővült a család, a fél tucat gyerek mellé nagyobb terekre lett szükségük, ezért hát – a szóbeszéd szerint – a környéken több további ingatlant is megvásároltak.
  • Ingatlanjaik közül a legfontosabb számukra valószínűleg az a hatalmas francia birtok, ahol 2014 augusztusában kimondták egymásnak a boldogító igent. A dél-franciaországi birtokot 60 millió dollárért vásárolták még 2012-ben, és miután az ingatlan átesett egy nagyobb átalakításon, Pitt, Jolie és hat lurkójuk be is költözött. A fejedelmi otthonnak 35 hálószobája van, és tartozik hozzá egy 1000 hektáros szőlőültetvény is.
Forrás: Northfoto
  • A pár a múlt évben megpróbált túladni azon a New Orleans-i francia negyedben található rezidencián, amelyet még 2006-ban vásároltak 3,5 millió dollárért. 2015 elején hirdették meg a piacon, aztán decemberben csökkentették az irányárát, de még így sem kellett senkinek. Az ingatlan jelenleg már nincs a piacon, ám ez nem azt jelenti, hogy sikerült túladniuk rajta, hanem hogy szüneteltetik a hirdetést.
  • A sztárpár annyira beleszeretett a napfényes Mallorcába, hogy állítólag idén júniusban a spanyol szigeten is vásároltak egy pazar villát 3,8 millió dollárért. Bár a pár nem erősítette meg a vásárlás tényét, a Diario de Mallorca nevű helyi újság beszámolt róla, a házat eladó ingatlanügynök pedig sejtelmesen ezt nyilatkozta: „Ez az ingatlan egy egyedülálló férfinak való, nem egy családnak.” Nyolc hálószoba mondjuk egy kicsit soknak tűnik, ha legénylakásról van szó, de ki tudja, milyen tervei vannak vele új tulajdonosának.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

2015 a dadusgate éve volt: többek között Gwen Stefanit is a gyerekek dadájával csalta meg a férje. Rossdale több mint három évig folytatta viszonyát, ami végül tavaly robbant ki, idén áprilisban pedig Gwen Stefani hivatalosan is elvált tőle. A válás után természetesen egykori Beverly Hills-i családi fészküket is árulni kezdték. A 1184 négyzetméteres, hét hálószobás és tíz fürdőszobás luxusotthonért 35 millió dollárt kérnek.

Forrás: weahomes.com

Tobey Maguire és Jennifer Meyer

A Pókember-filmek sztárja, Tobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer kilenc év házasság után döntött a válás mellett. Santa Monica-i, 3060 négyzetméteres, három hálószobás otthonukat közel 3 millió dollárért árulják. Az ingatlan az 1920-as években épült, a pár pedig még tavaly vásárolta.

Forrás: redfin.com

Marc Anthony és Shannon de Lima

Marc Anthony mindössze két év után el is vált modell feleségétől, Shannon de Limától. A Kaliforniában, Tarzanában található családi házuk jelenleg 4,15 millió dollárért van a piacon. A 650 négyzetméteres otthonhoz öt hálószoba, hat és fél fürdőszoba és természetesen medence is tartozik.

Forrás: asherajphotography.com
Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2016-banhttp://www.life.hu/otthon/20161223-sztarok-akik-ingatlan-adtak-el-vagy-vasaroltak-2016-ban.htmlIngatlanok jönnek, ingatlanok mennek, dollármilliók röpködnek. Az idei évben sem nyughattak a sztárok, csak úgy adták-vették otthonaikat. Az alábbiakban összegyűjtöttük 2016 legnagyobb ingatlanbizniszeit. Otthon--A milliárdosok privát játszótere – Nézd meg, hol telelnek a leggazdagabbakhttp://www.life.hu/otthon/20161220-yellowstone-clube-privat-luxus-jatszoter-gazdagoknak.htmlA Yellowstone Club egy privát síparadicsom és hotel az Egyesült Államokban, azon belül is Montana államban, a Big Sky nevű vidék közelében. Nem túlzás azt állítani, hogy a Yellowstone Club az übergazdag kiváltságosok exkluzív játszótere – többek között Justin Timberlake és Jessica Biel, vagy éppen Bill és Melinda Gates piheni itt ki telente a fáradalmait. Otthon--A hónap színe: az ünnep aranyló csillogásahttp://www.life.hu/otthon/20161205-december-honap-szine-a-lakberendezesben-az-arany.htmlAz arany szín a hétköznapokban is mutatós tud lenni, az ünnepek közeledtével azonban szinte kötelező becsempészned egy-egy aranylóan csillogó kiegészítőt otthonodba. December hónap színe a lakberendezésben mi más is lehetne, mint az arany. OtthonThinkstockLenyűgöző képek a világ legszebb épületeirőlhttp://www.life.hu/otthon/20161202-arcaid-images-architectural-photography-awards-a-vilag-legszebb-epuletei.htmlIdén Berlinben tartották a világ legnagyobb nemzetközi építészeti versenyének fináléját, a World Architectural Festivalt (WAF), amelyen minden évben több kategóriában is díjakat osztanak ki, az építészeti elismerések mellett például a legjobb épületfotót is megnevezik. A legjobb építészeti fotó díját idén Matt Emmett képe kapta. A nyertes pályázat mellett most a döntősök közül is megmutatjuk kedvenceinket. Otthon--Az idei karácsony sztárja: készítsd el a saját grincsfádat!http://www.life.hu/otthon/20161219-keszits-el-sajat-grincsfadat-karacosnyra-a-beably-blog-videoja.htmlA grincsfa kétségtelenül az idei karácsony egyik legnagyobb slágere, amit nem feltétlenül kell boltban beszerezned, egyszerűen kreálhatsz te is magadnak egyet! Garantáltan irigykedő szempárok fogják vizslatni otthonod különleges karácsonyi díszét. A BeAbly Blogtól most megtudhatod, hogyan kezdj hozzá. OtthonOrigoGiccsözön a sztárok nappalijából - Ilyen karácsonyfákat állítottak tavalyhttp://www.life.hu/otthon/20161216-sztarok-karacsonyfai-2015-ben.htmlEgy hét múlva karácsony, lassacskán ideje végiggondolni, milyen díszben is fog idén pompázni a karácsonyfa. Hogy segítsünk egy kicsit az inspirálódásban, megmutatjuk, milyen fákat állítottak tavaly a legnagyobb sztárok. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.