Ne baltázd el a szilveszteri bulit - Kövesd tippjeinket!

Forrás: Thinkstock -
buli tippek otthon szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes szilveszteri buli recepje: jóbarátok és vidám hangulat. Nem kell túlgondolni a házibuli szervezését, van azonban néhány olyan tanács, amit minden házigazdának érdemes megfogadni.

Pezsgőből nem elég

Elég ciki lenne, december 31-én, este fél12-kor szembesülni azzal, hogy már csak egy magányos pezsgő árválkodik a kamrában, a nappaliban viszont tizenöt vendég várja, hogy ital kerüljön a poharába. Szóval raktározz! Győzödj meg róla, hogy megfelelő mennyiségű pezsgővel várod a vendégsereget.

Legyen elég pezsgő otthon Forrás: Thinkstock

Felejtsd el a az elegáns dekort

Ne most akarj a nagymama gyönyörű kristálypohár-készletével villogni. A szilveszteri forgatagban bármi megtörénhet - a legrosszabb is. Menjél biztosra és használj inkább mókás műanyagpoharakat.

Fókuszálj egy szobára

Nem feltétlen szükséges az egész lakást szilveszteri díszbe öltözteni. Ha a nappaliban lesz a buli, akkor igazából felesleges a többi szoba díszítésével bajlódnod.

Öltöztesd szilveszteri hangulatba a szobát is Forrás: Thinkstock

Finom falatok

Egy szilveszteri buliban senki sem vágyik három fogásos vacsorára. Nem kell nekiállnod sütni-főzni, sokkal praktikusabb, ha apró falatokat, szendvicseket készítesz, amik könnyen fogyaszthatók a legnagyobb buli hevében is.

Mentsd, ami menthető

A törékeny dolgokat, vagy a drága szőnyegeket még a buli előtt menekítsd ki a szobából. Nevezz ki egy helyiséget, amit elzársz majd a vendégsereg előtt és ott tárold a kényes holmikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.