Ezért nem adta el lakását Liptai Claudia

otthon Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El akarták adni, de inkább átalakították lakásukat Liptai Claudiáék. Korábban felmerült, hogy Marcell Ádámot már egy új, közös otthonba viszik haza, de aztán letettek róla.

"Nyáron úgy döntöttek, hogy eladják Claudia 80 négyzetméteres, kertkapcsolatos lakását. Hatvanhatmillió forintot kértek érte"mondta el a Blikknek a pár egyik ismerőse. "Claudia szereti azt a lakást, régóta ott él már a szép, csendes környéken, de kellett a hely. Alighogy elkezdték árulni, rádöbbentek, az eladással járó hercehurca, az új ingatlan keresése és átalakítása túl sok időt emésztene fel. Ez az új jövevény érkezése előtt nem fért bele. Azt pedig senki sem akarta, hogy pont a kisfiú születésekor kelljen a költözéssel bajlódniuk" – magyarázta. Így inkább átalakították Claudia lakását, ahol most Claudia, Ádám, Panka és a kis Marcell Ádám élnek.

Pataki Ádám költözött Liptai Claudiához Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Börtönbe kerülhet Pécsi Ildikó fiahttp://www.life.hu/otthon/20161217-bortonbe-kerulhet-pecsi-ildiko-fia-csaba-mert-nem-fizet-eleg-gyerektartast.htmlHatalmas botrány kíséri Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba válását. Egyrészt vitáznak a gyerektartás összegén, a ház, amelyben Csilla és fia, Csabi lakik, azonban a színésznő nevén van, így Pártosnak költöznie kell, aki azonban hallani sem akar erről. Pécsi akár rendőrrel is elvitetné őket, ha erről döntés születik. Otthon--Kigyulladt Hajdú Péter és Sarka Kata háza - "Csak az isteni gondviselésen múlt, hogy nem történt tragédia!"http://www.life.hu/otthon/20150530-kigyulladt-hajdu-peter-es-sarka-kata-haza.htmlSzombaton délután tette közzé bejegyzését a Facebookon Hajdú Péter. A tévés háza kigyulladt, szerencsére senkinek nem történt baja, de a konyha egy része leégett.OtthonOrigoElhagyja az országot Alföldi Róbert?http://www.life.hu/otthon/20150803-elhagyja-az-orszagot-alfoldi-robert-a-facebookon-arusitja-ki-a-butorait.htmlA Facebookon árulja néhány bútorát a színész. OtthonFotó: Hámori Zsófia/Life.huA hónap színe: a szikrázó hófehérhttp://www.life.hu/otthon/20170104-januar-honap-szine-a-lakberendezesben-a-hofeher.htmlA szürke december után, 2017 első hónapjában végre igazi hóesésben is volt részünk. Ezek után egyértelmű volt, hogy január hónap színe nem lehet más, mint a szikrázó hófehér. Otthon--Stílus és praktikum - 10 dolog, ami egy férfi nappalijából sem hiányozhathttp://www.life.hu/otthon/20170104-10-dolog-egy-ferfi-nappalijabol-sem-hianyozhat.htmlEgy nappalinak mindenképpen élhetőnek kell lennie. Itt pihensz le a napi robot után, de itt fogadod például vendégeidet, barátaidat is – hogy csak a leggyakoribb funkcióit említsük. Egy agglegénylakás nappalija azonban gyakran hagy kívánnivalót maga után, nem mindenki tulajdonít nagy jelentőséget a helyiség stílusos, mégis praktikus berendezésének. Összeszedtünk hát 10 olyan dolgot, ami egy férfi nappalijából sem hiányozhat. Otthon--Megtaláltuk 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20170104-eredmenyhirdetes-megtalaltuk-2016-legszebb-unnepi-teriteket.htmlKiélezett verseny folyt az első három helyért, amelyet tegnap éjfélkor le is zártunk. Lássuk, melyik pályázatot szavazták meg olvasóink 2016 legszebb ünnepi terítékének. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.