Zaklatják Schobertéket: feltúrják a szemetüket, gyalázzák őket

Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru azt állítja, zaklatják őket, ő pedig annyira félti a családját, hogy mindent megtesz, hogy távoltartsa a rosszakarókat. Norbi arról beszélt, van, hogy bemásznak a kerítésen, de előfordult már olyan is, hogy patkánymérget adtak a kutyájuknak, vagy a szemetükben turkáltak. 

Ledöbbentem, amikor viszontláttam a szemetünket, amit széttúrtak, még Réka intim holmijait is lefotózták.

Egyre jobban védi magánszférájukat Schobert Norbi Forrás: Schobert Norbert

"Rettegünk, hogy a gyerekeinknek baja esik, éppen ezért azt sem engedjük, hogy regisztráljanak a Facebookra. A rendőrség tehetetlen a neten üzeneteket küldő bűnözők ellen. Felháborító és elkeserítő, hogy nincs jelenleg megoldás, és hiába vannak kamerák a ház körül, bármikor megmérgezhetik a kutyámat. Soha többé nem engedem túl közel a nyilvánosságot, már nincs postaládám, a házszám sincs kirakva a telekre és nem oda vagyok bejelentve, ahol élünk. Mindenáron megvédem a családomat a beteg zaklatóktól. A házamba soha többé nem engedek tévéstábot, fotósokat, szeretném megóvni a családomat és a magánéletünket. Rékával egy éve nem járunk semmilyen rendezvényre, csak a saját vállalkozásunk népszerűsítésében veszünk részt" - mondta el a Blikknek Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.