Shanley Hotel, az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szállodája

Forrás: Imgur -
hotel Egyesült Államok szellem kísértetjárás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te megszállnál egy olyan hotelben, ahol az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget a testi épségedért? A New York állam Ulster megyéjében található Shanley Hotel évtizedek óta a horrorrajongók egyik kedvenc szállása. 

Az 1895-ben épült Shanley Hotel az Egyesült Államok egyik leginkább kísértetjárta szállodája, ahol az évtizedek során számos megmagyarázhatatlan esemény történt.

Shanley Hotel, az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szállodája Forrás: Imgur

A paranormális jelenségek mögött valódi tragédiák húzódnak meg. Az egyik legkorábbi, a hotelhez köthető haláleset az 1900-as évek elején történt, mikor a helyi borbély négyéves kislánya beleesett a hotel kertjében álló kútba, és meghalt. Az ezt követő évtizedekben több állítólagos gyilkosság és eltűnés is kapcsolódott a Shanley Hotelhez.

A paranormális jelenségek mögött valódi tragédiák húzódnak meg Forrás: shanleyhotel.com

Érdekesség, hogy az 1820-ban bevezetett szesztilalom időszakában a hotel kicsit arculatot váltott, és illegális italozóként és bordélyként üzemelt.

A szálloda vendégei a mai napig különös, megmagyarázhatatlan zajokat hallanak az üres szobákból, volt, aki arról számolt be, hogy olyan érzése van, mintha valaki figyelné, mások pedig arról panaszkodtak, hogy a hotelszobában gyakran fuldoklásszerű tüneteik voltak, úgy érezték, mintha nem kapnának levegőt.

A szálloda vendégei a mai napig különös, megmagyarázhatatlan zajokat hallanak az üres szobákból Forrás: shanleyhotel.com

A szálloda komolyan veszi a saját kísérteteit, minden megszálló vendégnek alá kell írnia egy nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy a saját felelősségükre vesznek ki szobát és szállnak meg az épületben.

A világ legkáprázatosabb könyvesboltjaihttp://www.life.hu/otthon/20170203-a-vilag-legszebb-konyvesboltjai.htmlIrodalmi remekművek, amelyek építészeti remekművekben kaptak otthont. Az alábbiakban olyan különleges könyvesboltokat mutatunk be, amelyek önmagukban is valódi turistalátványosságként funkcionálnak. Otthon--Coober Pedy, a föld alatti városhttp://www.life.hu/otthon/20170202-coober-pedy-foldalatti-varos-ausztraliaban.htmlAz Ausztrália déli részén található városka sokak szerint leginkább a Csillagok háborúja Tatuin bolygójára hasonlít. Ezt a kietlen sivatagi tájat elnézve nem is gondolná az ember, milyen nyüzsgő élet folyik - szó szerint - a felszín alatt. OtthonAFPA hónap színe: az elegáns rozéaranyhttp://www.life.hu/otthon/20170201-februar-honap-szine-a-lakberendezesben-a-rozearany.htmlA tél utolsó hónapjához érkezve mi már egy kicsit a tavasz felé kacsingatunk. Éppen ezért is választottuk február színének a különleges rozéaranyt, ami egyrészt már a nyiladozó virágok színét juttatja az ember eszébe, másrészt pedig a jóslatok szerint 2017 egyik nagy befutója lesz mind a divatban, mind a lakberendezésben. Otthon--Less be Keira Knightley 6 millió dolláros, New York-i otthonába!http://www.life.hu/otthon/20170127-keira-knightley-eladta-new-yorki-luxusotthonat.htmlA gyönyörű színésznő nemrég adott túl New York-i luxusotthonán, nem kevesebb, mint 6 millió dollárért. Less be az elbűvölő lakás falai közé! OtthonOrigoCsigalépcsők varázslata - Káprázatos fotósorozathttp://www.life.hu/otthon/20170126-maria-pasvantova-fotosorozata-csigalepcsokrol.htmlEgy csigalépcső a funkcióján túl igazi gyöngyszeme, kiegészítője lehet egy lakásnak. A müncheni székhelyű szabadúszó fotós, Maria Pasvantova is meglátta a csigalépcsőkben rejlő varázslatot, amit fotósorozatában meg is örökített az utókor számára. OtthonOrigoRossz energiák az otthonodban - Lehet, hogy a lakásod miatt vagy balszerencsés?http://www.life.hu/otthon/20170116-szerencsetlenseget-hozo-dolgok-az-otthonodban.htmlArra törekszel, hogy otthonod egy pozitív energiájú, komfortos családi kuckó legyen? Akkor az alábbi, szerencsétlenséget és rossz energiát sugárzó dolgoktól érdemes minél előbb megszabadulnod. Oké, lehet, hogy nem vagy egy babonás típus, de jobb biztosra menni, nem igaz? OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.