ingatlan otthon Meg Ryan New York luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem hálójában egykori sztárja – aki manapság főleg plasztikai baklövéseivel kerül a címlapokra – szabadulna káprázatos monokróm otthonától. Te beköltöznél ebbe a nem mindennapi lakásba?

A Soho New York egyik igen népszerű városrésze, amely korábban főképp a művészek körében volt közkedvelt, és ahol manapság megannyi luxusbutik és galéria várja az erre járókat. Meg Ryan eladó otthona is itt, a Sohóban található.

Az ingatlant 10,9 millió dollárért, azaz több mint 3 milliárd forintért árulja, és ha sikerül ennyiért eladnia, akkor a haszna összességében 2,9 millió dollár lesz, ugyanis a lakást 2014-ben még 8 millió dollárért vásárolta. Ryan egyébként az elmúlt években eléggé belevetette magát az ingatlanbizniszbe, ez lesz a kilencedik lakás, amit megvásárolt, felújított, majd értékesített.

A színésznő Joel Barkley építészt és Monique Gibson dizájnert bízta meg a 410 négyzetméteres ingatlan felújításával. A meglehetősen tágas otthonban 13 hatalmas ablak, padlótól a mennyezetig érő francia ajtók találhatók, a lakás elegáns stílusát az ébenfa padló pedig csak tovább fokozza. Érdekesség, hogy maga az épület még 1888-ban épült.

A monokróm dizájn a legtöbb szobából visszaköszön, ez a megoldás teszi igazán különlegessé ezt a lakást. Neked hogy tetszik?

/1702/Elad_2017218141519
Less be Richard Gere romantikus panziójába!http://www.life.hu/otthon/20170217-richard-gere-panzioja-new-york-kulvarosaban.htmlNew Yorktól csupán egy órányira, Belford csendes városában található az a hangulatos kis vendéglő, aminek tulajdonosa nem más, mint a Micsoda nő sztárja, Richard Gere. OtthonOrigoEgy lebontásra ítélt tuberkulóziskórház utolsó pillanataihttp://www.life.hu/otthon/20170215-egy-elhagyott-tuberkolozis-korhaz-az-egyesult-allamokban.htmlNéhány évtizeddel ezelőtt több száz beteget kezeltek itt, nemrég viszont kimondták az épület halálos ítéletét. Nézd meg egy bontás előtt álló hajdani kórház utolsó képeit. Otthon--A férfi, aki berendezte Christian Grey dögös luxusotthonát http://www.life.hu/otthon/20170214-nelson-coates-a-sotet-otven-arnyalatanak-latvanytervezoje-mesel.htmlNéhány napja megérkezett végre A szürke ötven árnyalata című film folytatása, A sötét ötven árnyalata. Ez alkalomból a film látványtervezője, Nelson Coates osztott meg egy-két érdekes kulisszatitkot az amerikai Elle Decorral. Otthon--A Penn Hills Resort nevű egykori szerelmi fészek pusztulásahttp://www.life.hu/otthon/20170213-penn-hills-resort-elhagyott-szerelmi-feszek-hotel.html"A szerelemnek múlnia kell" - ez lehetne a mottója Pennsylvania északkeleti részén található hajdani romantikus szállónak is, amit egykor kifejezetten nászutasok és szerelmespárok kikapcsolódására építettek. Az üdülőkomplexumon az elmúlt évek alatt az enyészet lett úrrá. OtthonOrigoNézd meg, hol élnek a világ vezető politikusai!http://www.life.hu/otthon/20170131-befolyasos-politikusok-otthonai.htmlHatalmas terek, pompa és csillogás – a világ befolyásos politikusai szebbnél szebb palotákban élik mindennapjaikat. Az alábbiakban öt grandiózus épületet mutatunk be. Otthon--Öt érdekesség, amit tudnod kell az Obama család új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/otthon/20170125-erdekessegek-obamaek-uj-lakhelyerol-kaloramarol.htmlTrumpék beköltöztek, Obamáék kiköltöztek - de nem mentek messzire! Ahogy azt már megírtuk, a leköszönő elnök és családja Washingtonban D. C.-ben marad, egészen pontosan annak Kalorama nevű, igen kifinomult hangulatú, kertvárosias környékén telepszik le. Korábban képeket is mutattunk már új házukról, most pedig néhány érdekességet is elárulunk a Kalorama szomszédságról. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.