Pintér Tibornak új lakótársa van

Forrás: RTLKlub -
otthon Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor egy ideje ismét a szinglik táborát erősíti. Már az Édes életben sem látható együtt egykori szerelmével, Ács Beával. A sztár magányosan hajtja álomra a fejét, egyik este azonban váratlan látogató várta otthon egy fellépése után...

A sztár egy ideje lovai mellé költözött. Csupán egyetlen fal választja el őt szeretett kancáitól. Egykori kedvese, Ács Bea is itt élt vele egy ideig, ám sokáig nem bírta a félnomád életformát. A színész a hot! Magazinnak elmondta, hogy neki így kényelmes és tökéletes az élet és talán egyszer majd talál magának egy olyan nőt, aki mindennel együtt képes őt és az ő életét is elfogadni.

"Aki a kedvesem lesz, az pontosan tudja, hogy milyen körülmények között élek. Ez egy darabig majdnem minden nőnek tetszik. Onnan tudom, hogy valaki tényleg szeret, hogy a nehézségek ellenére is sokáig kitart mellettem. Eddig két kapcsolatomból lett házasság, és mindkettőből született egy gyermekem. Hiszek a bűvös hármasban, ezért úgy tartom, összejön még a harmadik."

Pintér Tibornak új lakótársa lett Forrás: RTLKlub

Hiába a szinglilét, úgy tűnik, Tenyának lakótársa akadt, méghozzá egy kis szürke egér személyében. Úgy tartják, ahol lovak vannak, ott előbb vagy utóbb megjelennek az egerek is... ez a színésznél sincs másképpp.

"Egyik nap hajnali kettőkor értem haza egy fellépésről. Hulla fáradt voltam, ezért már alig vártam, hogy feleküdhessek. Felnyitottam az ágyneműtartót, ahonnan egy szürke egér nézett velem szemben"- ecsetelte Tibor.

"Skizofrén állapotban kerültem, és üvöltöztem magammal, hogy 'Tibi, ne!'

Nem akartam kinyírni, de egyszerűen nem volt más megoldás(...) valahogy sikerült beterelnem az állatot egy nejlonzacskóba, ezért élve kitessékeltem az otthonomból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.