Különleges bútorok és kiegészítők a teraszra

2017.03.09. 21:51

Bár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! 

És persze nem csak leporolni a régi bútorokat, hanem szétnézni kicsit a boltok idei kínálata között, és beszerezni egy-egy divatos és/vagy kényelmes kerti kiegészítőt. Mi most nem komplett kerti szetteket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, sokkal inkább egy-egy különlegességet, amivel ezen a nyáron érdemes lesz feldobni kicsit a terasz hangulatát. 

Különleges kiegészítők 

Egy-egy extravagáns kiegészítő, mint például egy világító bútor, egy függőágy vagy akár egy nem mindennapi kerti lámpa eszméletlenül fel tudja dobni a hangulatot, és garantáltan magára vonja a vendégek figyelmét is. Ha kicsit kutakodsz, rengeteg divatos holmit találhatsz, mi most a kedvenceinket válogattuk össze. 

1. Világító kaspó – Perfect Design 94.000 forint  2. Függőfotel – Obi 79.900 forint  3. LED-es napelemes állólámpa – Ikea 5990 forint  4. Italhűtő asztal – Tchibo 32.995 forint  5. Pavilon – Jysk 19.900 forint

Inspirálódj! 

Ha eddig még nem gondolkodtál a kert, erkély vagy terasz berendezésén, akkor sem kell aggódnod, és persze sietned sem. Az igazi kiülős szezonra még várni kell, addig is nézd végig képeinket, hogy magadba szívj egy kis inspirációt! 

tavaszlakberendezéserkélyotthonkertteraszinspiráció