Különleges bútorok és kiegészítők a teraszra

tavasz terasz inspiráció erkély otthon kert lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! 

És persze nem csak leporolni a régi bútorokat, hanem szétnézni kicsit a boltok idei kínálata között, és beszerezni egy-egy divatos és/vagy kényelmes kerti kiegészítőt. Mi most nem komplett kerti szetteket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, sokkal inkább egy-egy különlegességet, amivel ezen a nyáron érdemes lesz feldobni kicsit a terasz hangulatát.

Különleges kiegészítők

Egy-egy extravagáns kiegészítő, mint például egy világító bútor, egy függőágy vagy akár egy nem mindennapi kerti lámpa eszméletlenül fel tudja dobni a hangulatot, és garantáltan magára vonja a vendégek figyelmét is. Ha kicsit kutakodsz, rengeteg divatos holmit találhatsz, mi most a kedvenceinket válogattuk össze.

1. Világító kaspó – Perfect Design 94.000 forint 2. Függőfotel – Obi 79.900 forint 3. LED-es napelemes állólámpa – Ikea 5990 forint 4. Italhűtő asztal – Tchibo 32.995 forint 5. Pavilon – Jysk 19.900 forint

Inspirálódj!

Ha eddig még nem gondolkodtál a kert, erkély vagy terasz berendezésén, akkor sem kell aggódnod, és persze sietned sem. Az igazi kiülős szezonra még várni kell, addig is nézd végig képeinket, hogy magadba szívj egy kis inspirációt!

/1703/K_l_n201739154139Egy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletetthttp://www.life.hu/otthon/20170308-selena-gomez-revival-albuma-utan-neveztek-el-egy-szint.htmlVégre eljött a Selena Gomez rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a Revival színt az otthonodba. Otthon--Különc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170306-tommy-hilfiger-kulonc-floridai-villaja.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. Otthon--A milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigetekenhttp://www.life.hu/otthon/20170302-kohanaiki-luxusklub-a-milliomosoknak-a-hawaii-szigeteken.htmlA Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik. OtthonOrigo"Ha közel akarok kerülni önmagamhoz, elég, ha kint a fák között eltölthetek pár órát " - indul a Revolúció Nyul Zsuzsival http://www.life.hu/otthon/20170228-revolucio-oko-magazin-az-ozone-networkon-interju-nyul-zsuzsival.htmlNem is gondolnád, hogy a hétköznapokban mennyi mindent megtehetnél azért, hogy csökkentsd háztartásod ökológiai lábnyomát. Bizony, a környezettudatosság egyáltalán nem luxus többé! Ha pedig ezentúl követed az Ozone Network legújabb műsorát, megtudhatod, mi mindent változtass a mindennapjaidban annak érdekében, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb életet élhess. Interjú a vasárnap startoló Revolúció című magazinműsor kreatív producerével, Nyul Zsuzsival. OtthonFotó: Mudra László - OrigoÖt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigoLakberendezési hibák, amik még a párkapcsolatodra is rossz hatással lehetnekhttp://www.life.hu/otthon/20170221-a-lakberendezes-is-hatassal-lehet-kapcsolatodra.htmlNem is gondolnád, de párkapcsolatodra bizony közös otthonotok is hatással van. A dekorációs, lakberendezési problémák sok apró vitát gerjeszthetnek közted és párod között, aminek hatására a meghitt közös zugotokból könnyen csatatér válhat. Kerüld el a vitákat egy kis előrelátással. A következőkben egy New York-i párkapcsolati szakértő tanácsait tolmácsoljuk. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.