Luxus a Karib-szigeteken - Less be egy amerikai üzletember nyaralójába

Karib-térség luxus otthon nyaraló eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ehhez a pazar, a Karib-szigeteken található birtokhoz egy privát strand és egy kókuszliget is tartozik. Mindezért pedig jövendőbeli új tulajdonosának 67 millió dollárt kell majd fizetnie, azaz nagyjából 19 milliárd forintot.

A Girasol nevű birtok több mint 2,8 hektáron terül el a Karib-térségben található Saint-Barthélemy szigeten. Az ingatlant még egy Benjamin De Rotschild nevű bankár építette. Jelenleg Bruce Konver üzletember tulajdonában van, aki 2005-ben vásárolta meg a birtokot, és el is végzett rajta néhány nagyobb átalakítást, most pedig eladásra kínálja. A birtokon két villa is található, összesen hat hálószobával és két medencével. A medencék mellett egy miniedzőterem is ki lett alakítva futópaddal és szobabiciklivel.

Az ingatlanhoz egy 160 méter hosszú saját partszakasz is tartozik, a két villát pedig lengedező kókuszpálmák veszik körbe.

Mindkét villa enteriőrje modern stílusban lett kialakítva. A falakat különleges festmények díszítik, az alakokból pedig káprázatos kilátás nyílik az óceánra. Mindegyik hálószobához egy lávakőből kialakított fürdőszoba is tartozik.

Nézd végig a képeket, és ámulj el ettől a paradicsomi otthontól!

/1703/Luxus201731811304

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.