Katharine Hepburn villa luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Connecticutban található, tengerparti luxusotthont 2014-ben 14,8 millió dollárért hirdették meg, ám az árból ezen a héten 3 millió dollárt engedtek. Nézd meg, hol élt egykor a gyönyörű Katharine Hepburn. 

Az egykori hollywoodi csillag 1939-ben építette luxusotthonát, ahol aztán egészen 2003-as haláláig élt. A renoválásnak köszönhetően a lakás enteriőrje ma is pont úgy néz ki, mint Hepburn idejében.

Katharine Hepburn Forrás: Wikipedia/Metro-Goldwyn-Mayer studio

A 840 négyzetméteres, háromemeletes otthon 2011-ben esett át egy több millió dolláros felújításon, aminek keretében az egész házat megemelték, hogy megvédjék egy esetleges árvíztől. Emellett a hat hálószobás villa hatalmas konyháját is renoválták, valamint modernizálták.

A 67 méter hosszú Long Island Sound privát partszakasz mellett, a 6070 négyzetméteres birtokhoz tartozik még egy tó és egy golfpálya is.

/1703/_ron_2017325163827

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.