Ellen DeGeneres és Portia de Rossi közös szerelmi fészke új tulajdonosra vár

luxusingatlan ingatlan otthon Portia De Rossi Ellen DeGeneres eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárotthonok három ismérve: hatalmasok, elképesztően drágák, és lenyűgöző kilátás nyílik belőlük. Ellen DeGeneres és párja, Portia de Rossi eladó villája pedig természetesen mind a három kitételnek eleget tesz. Sőt ez a Santa Barbara-i álomotthon különleges stílusával garantáltan elkápráztatja majd jövendőbeli tulajdonosát.

Az 1050 négyzetméteres villa jelenleg 45 millió dollárért, azaz több mint 13 milliárd forintért van a piacon. A grandiózus ingatlan egyébként valaha két külön, szomszédos villa volt, amit összekapcsoltak, így lett a sztárpárnak egy hatalmas, 6,83 hektáros birtoka. Egyébként már az otthon elhelyezkedése sem mindennapi: hegyek veszik körül, hatalmas ablakai pedig az óceánra néznek. A villában hat hálószoba, hét fürdőszoba, egy fitneszterem és egy könyvtár is található.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi Forrás: AFP/Jason Kempin

A villa tipikus kaliforniai dizájnt kapott: nagy hangsúlyt fektettek a külső terek kialakítására, amit harmonikusan kötöttek össze a lakás enteriőrjével. A teraszhoz tartozik egy római stílusú medence is, amit olaj- és eukaliptuszfák szegélyeznek, hűs árnyékot nyújtva a nyári forróságban.

Ellen DeGeneres korábban így nyilatkozott különleges otthonukról: "Ez a ház olyan, mintha csak kinőtt volna a földből, annyira harmonizál a körülvevő természettel. Az embernek olyan érzése van, mintha egy ősi építmény lenne, ami az idők eleje óta itt áll."

Nézd végig a képeket, és ámulj el te is ettől a nem mindennapi ingatlantól!

/1703/Ellen2017331132818

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.