Lesd meg az egykori szovjet milliárdos luxuskastélyát

Forrás: Dan Milstein -
ingatlan luxusotthon szovjet eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éld át a 20-as évek csillogását, és lesd meg, milyen burzsuj életet élt ebben a 85 millió dolláros villában az egykori szovjet milliárdos. Az elképesztő ingatlan most új tulajdonosára vár.

A New York állam Long Island szigetén található, 3 hektáron elterülő ingatlant 1928-ban építették. Jelenleg 85 millió dollár, azaz nagyjából 26 milliárd forint a kikiáltási ár, amelyért cserébe elképesztő luxusban élhet majd a jövendőbeli tulajdonos.

A New York állam Long Island szigetén található, 3 hektáron elterülő ingatlant 1928-ban építették Forrás: Dan Milstein

Az ingatlan eredeti tulajdonosa az egykor a Szovjetunióhoz tartozó Grúziából emigrált Tamir Sapir volt, aki végül New Yorkban csinálta meg a szerencséjét. A jelenlegi tulajdonos kilétét homály fedi, csak azt tudni, hogy a birtokot 2013-ban vásárolta meg Tamir Sapirtól 15,9 millió dollárért, de a hírek szerint soha nem költözött be a villába.

A káprázatos ingatlan Long Island északi partjának egyik legnagyobb és legdrágább birtoka, amit egyébként 2015-ben egyszer már meghirdettek, de az akkori 100 millió dolláros kikiáltási áron senkinek sem kellett.

A villához egy egészen elképesztő, szinte királyi udvar is tartozik, a grandiózus épületben pedig 18 hálószoba található.

Galériánkat végiglapozva garantáltan tátva marad majd a szád!

/1704/Lesd_20174111368Ellen DeGeneres és Portia de Rossi közös szerelmi fészke új tulajdonosra várhttp://www.life.hu/otthon/20170330-ellen-degeneres-es-parja-portia-de-rossi-elado-luxusvillaja.htmlA sztárotthonok három ismérve: hatalmasok, elképesztően drágák, és lenyűgöző kilátás nyílik belőlük. Ellen DeGeneres és párja, Portia de Rossi eladó villája pedig természetesen mind a három kitételnek eleget tesz. Sőt ez a Santa Barbara-i álomotthon különleges stílusával garantáltan elkápráztatja majd jövendőbeli tulajdonosát. Otthon--Házi praktikák, amiket semmiféleképpen ne próbálj ki!http://www.life.hu/otthon/20170329-takaritasi-praktikak-amiket-nem-erdemes-kiprobalnod.htmlTény és való, hogy vannak olyan filléres házi praktikák, amik tökéletesen működnek, és amikkel bátran helyettesíthetsz például takarítás közben egy-egy drága bolti, vegyszerekkel teli tisztítószert. Az internet forgatagában azonban olyan trükkökbe és tippekbe is könnyen belebotlik az ember, amik nemhogy hasznosak lennének, de könnyen kárt is okozhatnak. A következőkben ezekből válogattunk. OtthonThinkstockÁron alul árulják a legendás Katharine Hepburn egykori villájáthttp://www.life.hu/otthon/20170324-elado-a-a-legendas-katharine-hepburn-egykori-villaja.htmlA Connecticutban található, tengerparti luxusotthont 2014-ben 14,8 millió dollárért hirdették meg, ám az árból ezen a héten 3 millió dollárt engedtek. Nézd meg, hol élt egykor a gyönyörű Katharine Hepburn. OtthonOrigoA világ legdrágább épületei, 1. részhttp://www.life.hu/otthon/20170320-a-vilag-legdragabb-epuletei-elso-resz.htmlKorábban már volt szó a világ öt legdrágább lusxusotthonáról, amelyek lakóházhoz képest valóban elképesztően hatalmas összegből épültek, az alábbi épületkomplexumok árát azonban nem igazán közelítik meg. A világ legdrágább épületei minisorozatunk első részében főleg a hotelek dominálnak. OtthonAFPOtthonok, amelyekből elképesztő a kilátáshttp://www.life.hu/otthon/20170313-a-vilag-legszebb-kilatasai-kulonleges-helyen-fekvo-otthonokbol.htmlNem elég, hogy az alábbi otthonok már önmagukban is kimerítik a luxus fogalmát, ráadásnak még olyan helyekre is építették őket, ahonnan a lakókat minden reggel elképesztő kilátás fogadja. OtthonOrigoVisszatértek az egykori lakók a fukusimai atomkatasztrófa helyszíneire http://www.life.hu/otthon/20170316--carlos-ayesta-es-guillaume-bression-fotosorozata-fukusima-atomkatasztrofa.htmlCsernobil óta nem történt olyan pusztító nukleáris katasztrófa, mint 2011 márciusában Fukusimában, Japánban. Az atombaleset miatt több mint 100 000 embert kellett kitelepíteni otthonából. Carlos Ayesta és Guillaume Bression fotóriporterek öt évvel a katasztrófa után néhány egykori lakóval együtt ellátogattak az evakuált településekre, hogy egy különleges fotósorozattal emlékezzenek meg a történtekről. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.