Klapka György özvegye, Mária nem akarja eladni a családi házat

Forrás: Tények -
Klapka György özvegy otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon felháborodott Klapka György özvegye, amikor mindenhol azt olvasta, hogy eladja a családi házat, amiben együtt éltek. Kiderült, hogy nem akar és nem is tudna megszabadulni az otthonától.

Nem akarja eladni azt a családi házat Klapka György özvegye, amiben együtt éltek az aranyemberrel. Felháborodva olvasta azokat a híreket, amelyek tegnap járták be a sajtót, miszerint nem bír abban a házban élni, ahol Klapka György meghalt, és ezért akar megszabadulni az otthontól, ugyanis szó sincs ilyesmiről.

Nem akarja eladni a családi házat Klapka özvegye Forrás: Tények

"Még hogy el fogom adni a házamat?!" – reagált a hírekre Mária, akinek eszébe sem jutott ilyesmi.

"Eszem ágában sincs eladni a Normafa úti házat,

nem is értem, hogy találhatnak ki ilyet. Fenn tudom tartani a házat, de ha nem tudnám, akkor sem adnám el, bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit át kell majd alakítani. Ahogy a férjemhez, úgy ehhez is kötődöm.

Nem akarok szabadulni az emlékektől, nekem már csak ez maradt.

Érthetetlen számomra, miért kell még mindig Klapkával foglalkozni... meghalt, hagyják békén őt is, és engem is. Aki pedig ilyet nyilatkozik, az szégyellje magát " – mondta a Borsnak Klapka György özvegye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.