Készíts különleges húsvéti asztaldíszt!

DIY húsvét Ginappi műhely húsvét2017 csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a húsvét, de nem kell aggódnod! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője segít neked mutatós ünnepi asztaldíszt készíteni. Az eredmény garantáltan leveszi majd a vendégeket a lábukról!

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Házépítésre fel - Íme, a legelterjedtebb technológiákhttp://www.life.hu/otthon/20170406-hazepites-a-legjobb-megoldasok-2017-ben.htmlMost, hogy az ingatlanpiac, építőipar ismét lábra állt, egyre többen gondolkoznak egy saját otthon építésén. A következőkben nekik szeretnénk egy kicsit segíteni, a manapság legdivatosabb házépítési technológiák bemutatásával. Otthon--Kezdd el az ünnepi készülődést - Szívmelengető húsvéti dekorációkhttp://www.life.hu/otthon/20170405--igy-dobd-fel-a-lakast-husvetra-inspiraciok.htmlVidám tavaszi árnyalatok és üde, színpompás virágok - közeledik a húsvét, ideje hát tavaszi, ünnepi díszbe öltöztetned az otthonodat. A következőkben a lakás húsvéti dekorációjához szeretnék egy kis inspirációt adni. OtthonOrigoA tavaszi nagytakarítás 5 legutálatosabb része http://www.life.hu/otthon/20170403-a-nagytakaritas-5-legutalatosabb-resze.htmlA takarítás – főleg az emberpróbáló tavaszi nagytakarítás – valószínűleg senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, és abban is biztosak vagyunk, hogy a takarításon belül mindenki tudna mondani legalább egy olyan procedúrát, amit kifejezetten gyűlöl. Nos, mi a következőkben összegyűjtöttük a nagytakarítás öt legutálatosabb részét. OtthonThinkstockA húsvét színe az ünnepi tojáshéjhttp://www.life.hu/otthon/20170403-a-husvet-szine-lakberendezesben-a-tojashej.htmlA fehér a fény, a tisztaság, a tökéletesség és az egyszerűség jelképe. A fehér használatával a terek világosabbnak, tágasabbnak és levegősebbnek tűnnek. A rikító fehérért azonban nincs mindenki oda, nekik nyújthat tökéletes alternatívát a kellemes tojáshéjszín. OtthonThinkstockEllen DeGeneres és Portia de Rossi közös szerelmi fészke új tulajdonosra várhttp://www.life.hu/otthon/20170330-ellen-degeneres-es-parja-portia-de-rossi-elado-luxusvillaja.htmlA sztárotthonok három ismérve: hatalmasok, elképesztően drágák, és lenyűgöző kilátás nyílik belőlük. Ellen DeGeneres és párja, Portia de Rossi eladó villája pedig természetesen mind a három kitételnek eleget tesz. Sőt ez a Santa Barbara-i álomotthon különleges stílusával garantáltan elkápráztatja majd jövendőbeli tulajdonosát. Otthon--Áron alul árulják a legendás Katharine Hepburn egykori villájáthttp://www.life.hu/otthon/20170324-elado-a-a-legendas-katharine-hepburn-egykori-villaja.htmlA Connecticutban található, tengerparti luxusotthont 2014-ben 14,8 millió dollárért hirdették meg, ám az árból ezen a héten 3 millió dollárt engedtek. Nézd meg, hol élt egykor a gyönyörű Katharine Hepburn. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.