Íme, a Wall Street valódi farkasának luxusotthona

Wall Street luxus A Wall Street farkasa ingatlan otthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha láttad A Wall Street farkasa című filmet, akkor biztosan nem kell bemutatnunk a Leonardo Dicaprio által megformált Jordan Belfort karakterét. Jordan Belfort a valóságban is igen izgalmas és luxuséletet él, a következő káprázatos kúria is egykor az ő ingatlanportfólióját gyarapította.

Az egykori bróker hajdani New York-i otthona meglehetősen alacsony áron lett meghirdetve: az ingatlan jelenleg 3,4 millió dollárért, azaz nagyjából 986 millió forintért van a piacon.

Jordan Belfort luxusotthona Forrás: Douglas Elliman Real Estate

A 870 négyzetméteres, öt hálószobás kúria Long Island Old Brookville nevű elit negyedében fekszik. A házban a többi között található egy kétszintes előcsarnok, egy Clive Christian által tervezett konyha és egy bálterem méretű nappali. Az ingatlant 2001-ben foglalta le és értékesítette a szövetségi kormány, a befolyt összeget pedig a Belfort által megkárosított családoknak utalták.

Az ingatlan minden szegletét átjárta Jordan Belfort kissé megalomán stílusa: a hatalmas terek és néhol giccsbe hajló dekoráció mellé az új tulajdonos kap majd egy kompett konditermet, egy grandiózus medencét, három garázst és több szórakoztató- és játékszobát is.

Lesd meg a Wall Street valódi farkasának egykori luxuslakását!

/1704/_me__2017411153417Hozz fényt az otthonodba - Inspirálódj ötleteinkből!http://www.life.hu/otthon/20170410-hozz-fenyt-az-eletedbe-atlagos-lampaktol-es-extrem-megoldasokig.htmlEgy karakteres lámpa – vagy egyéb fényforrás – nem csak világossággal, hanem stílussal is megtölti a teret. A következőkben az extrémitásé lesz a főszerep – hozz fényt az életedbe különleges megoldásokkal. OtthonOrigoKészíts különleges húsvéti asztaldíszt!http://www.life.hu/otthon/20170407-molnar-gina-ginappi-a-muhely-husveti-asztaldisze.htmlNyakunkon a húsvét, de nem kell aggódnod! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője segít neked mutatós ünnepi asztaldíszt készíteni. Az eredmény garantáltan leveszi majd a vendégeket a lábukról! Otthon--Gwyneth Paltrow megválna indusztriális hangulatú loft lakásátólhttp://www.life.hu/otthon/20170407-elado-gwyneth-paltrow-sikkes-new-yorki-otthon.htmlA hollywoodi sztárok egyszerűen nem tudnak leállni az ingatlan-adásvétellel – most éppen Gwyneth Paltrow szeretne megválni sikkes New York-i otthonától. Otthon--A hónap színe: a hamvas cseresznyevirághttp://www.life.hu/otthon/20170331-aprilis-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlMinden tavasszal hófehér és világos rózsaszín sziromtenger borítja el Japán utcáit - ilyenkor jön el a szakura, azaz a cseresznyefa virágzásának ideje. Nem is lehetne hát ideálisabb árnyalatot választani április hónap színének, mint a halvány rózsaszín cseresznyevirágot. OtthonThinkstockHázi praktikák, amiket semmiféleképpen ne próbálj ki!http://www.life.hu/otthon/20170329-takaritasi-praktikak-amiket-nem-erdemes-kiprobalnod.htmlTény és való, hogy vannak olyan filléres házi praktikák, amik tökéletesen működnek, és amikkel bátran helyettesíthetsz például takarítás közben egy-egy drága bolti, vegyszerekkel teli tisztítószert. Az internet forgatagában azonban olyan trükkökbe és tippekbe is könnyen belebotlik az ember, amik nemhogy hasznosak lennének, de könnyen kárt is okozhatnak. A következőkben ezekből válogattunk. OtthonThinkstockA világ legdrágább épületei, 1. részhttp://www.life.hu/otthon/20170320-a-vilag-legdragabb-epuletei-elso-resz.htmlKorábban már volt szó a világ öt legdrágább lusxusotthonáról, amelyek lakóházhoz képest valóban elképesztően hatalmas összegből épültek, az alábbi épületkomplexumok árát azonban nem igazán közelítik meg. A világ legdrágább épületei minisorozatunk első részében főleg a hotelek dominálnak. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.