A popsztár, Cyndi Lauper árulja francia vidéki stílusú házát

Forrás: Berkshire Hathaway HomeServices New England Properties -
ház otthon Cyndi Lauper eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes-dalszerző, Cyndi Lauper eladja connecticuti otthonát 1,25 millió dollárért. Az ár, nem olyan borsos ugyan, mint például Demi Moore lakásáé, de az eszmei értéke lényegesen nagyobb.

A háromhálós, három fürdőszobás, 390 négyzetméteres ház – amelyhez egy 1,58 hektáros telek is tartozik –, 45 mérföldre fekszik Manhattantől. Lauper az 1980-as években vette, és számos albumot, valamint a Broadway-re készült Mr. Tűsarok zenei alapját is itt írta.

A 390 négyzetméteres házhoz három-három háló- és fürdőszoba tartozik Forrás: Berkshire Hathaway HomeServices New England Properties

Egy kis Európa

A francia country stílusú ház nem csupán egy impozáns épület, hiszen ebben élt és alkotott az egyik legimpulzívabb popsztár. Ezt az élhető házat Vince Camuto építette, a belső tereket Howard Kaplan tervezte. Az egyedi szerelvények, például az ajtók és a csempe, Angliából és Franciaországból érkeztek. A falakon és a mennyezeten kézzel festett virágminták láthatók. Négy betétes üvegajtó közvetlenül Párizsból van, a nappaliban és a fürdőkben pedig több 19. századi francia régiség található.

Kemény bulik a 80-as években

Bohém és magányos lelkek találtak egymásra az egykori New Yorkban, amikor még a CBGB és a Studio 54 élte virágkorát. Olyan zenészek, mint Madonna, próbálgatták szárnyaikat, közben hedonista módon élvezték az életet a Nagy Almában. Nézd meg az őrült éjszakákat Edo Bertoglio svájci fotográfus szemén keresztül.

Lauper a dalszerzéshez a különálló vendégházat használta, amely teljesen fel van szerelve: konyha, fürdőszoba, kőből készült kandalló. Járd körbe Cyndi csodás részletekkel bíró házát:

/1705/Cyndi2017516123011
Szexvideóval hirdetik az eladó luxusvillát (18+)http://www.life.hu/otthon/20170514-szexvideoval-hirdetik-az-elado-luxusvillat.htmlSokféle ingatlanhirdetést láttunk már, de olyat, hogy egy villát erotikus videó segítségével akartak volna eladni, még nem. OtthonOrigoÁllattetemek és diákokat váró tantermek: az elhagyott főiskola - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170512-allat-tetemek-es-diakokat-varo-tantermek-az-elhagyott-foiskola-foto.htmlA Knoxville-i Főiskola úgy néz ki, mintha nem is Amerikában, hanem a csernobili katasztrófa helyszínén járnánk. Az az érzésünk támadhat a képek láttán, hogy péntek délután hazamentek a diákok és a tanárok, de hétfőn valamiért már senki sem ment be... és azóta se. Egyes termekben csupán egy kis takarítás hiányzik, és már kezdődhetne is a tanóra. Miért áll elhagyatottan ez az épület? Az ok egyszerre érthető és fejet vakartató. Otthon--Ismerd meg Amerika leghírhedtebb börtönét, az Alcatrazt! – Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170511-ismerd-meg-amerika-leghirhedtebb-bortonet-alcatraz-fotok.htmlAz Alcatraz az egyik leghíresebb amerikai börtön a történelemben. Egyfajta romantikus gondolatvilág társul hozzá, annak ellenére, hogy itt őrizték a legelvetemültebb elítélteket. Ehhez hozzájárul az is, hogy a már bezárt börtön a mai napig látogatható, és az embereket különös borzongás járja át, amikor ennek az épületnek a falain belül járnak. Nézd meg, hogy nézett ki Amerika legszigorúbban őrzött börtöne. Otthon--Sting kétszer annyiért akarja eladni luxuslakását, mint amennyiért vettehttp://www.life.hu/otthon/20170510-sting-eladja-luxuslakasat.htmlSting és Trudie Styler eladják a Manhattan egyik legrangosabb épületében lévő lakásukat, ezen az üzleten pedig rengeteget nyerhetnek, ha lesz, aki megveszi. OtthonOrigoVennél egy Disney-kastélyt? Segítünk a döntésben!http://www.life.hu/otthon/20170509-vennel-egy-disney-kastelyt-valassz-kedvedre.htmlMilyen lenne a Disney-hercegnők helyében lenni, az ő csodálatos palotáikban élni? Ki ne álmodozott volna erről kislány vagy akár felnőtt korában? Ám nem mind arany, ami fénylik. Lerántjuk a leplet a mesékből csodálatosnak és végtelenül romantikusnak tűnő palotákról és kastélyokról! Most lehetőséget kapunk arra, hogy részt vegyünk egy Disney-kastély-bemutatón, melyet egy ritkaságszámba menően őszinte ingatlanügynök vezet. Otthon--Nézd meg Steiner Kristóf 9 négyzetméteres otthonát - Videóhttp://www.life.hu/otthon/20170510-nezd-meg-steiner-kristof-9-negyzetmeteres-lakasat.htmlSteiner Kristóf nem él fényűző életet, amikor Budapesten van, mindössze 9 négyzetméteres lakásban húzza meg magát! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.