Jose Mourinho edző foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál labdarúgóedző ebben a luxusszállodában tölti a következő egy évét. Ilyen fényűző lakosztályt még sosem láttunk: Videó! 

Napvilágra került egy videó arról a lakosztályról, ahol José Mourinho tartózkodik. A sztáredző már annyira megszokta a hely hangulatát, mintha csak haza járna. Kiderült, hogy a különleges luxusért

éjszakánként nagyjából 270 ezer forintnak megfelelő összeget

kell fizetnie a vendégeknek. Nem semmi, főleg ha azt vesszük alapul, hogy sokaknak a havi fizetése sincs ennyi. Mourinho lakosztálya olyan, mint egy jól felszerelt lakás.

Ebben a hálószobában hajtja álomra a fejét a sztár Forrás: Lowry Hotel

Absztrakt művészi kiegészítők, hálószoba, nappali, étkező, teljes felszereltség, 24 órás portaszolgálat, edzés és wellness lehetőség illetve sok egyéb már is jár a szolgáltatás mellé.

A további egy évét itt szeretné tölteni Forrás: Lowry Hotel

Hatalmas bakit követtek el Cristiano Ronaldo fotójával

A Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és óriási égés lett belőle.

Elárverezik Carrie Fisher és Debbie Reynolds emléktárgyait - több Star Wars relikviát ishttp://www.life.hu/otthon/20170608-elarverezik-carrie-fisher-es-debbie-reynolds-emlektargyait-star-wars-relikviakat-is.htmlCarrie Fisher decemberben hunyt el, édesanyja, Debbie Reynolds csupán egy nappal élte túl. A két színésznő ingatlanát most eladásra kínálják, több mint 1500 ingósággal együtt. Az aukcióban számos személyes tárgy és filmes relikvia kerül kalapács alá. Otthon--A hónap színe a pipacspiros - Hívd segítségül a lakberendezésben!http://www.life.hu/otthon/20170605-a-honap-szine-a-pipacs-piros-hivd-segitsegul-a-lakberendezesben.htmlA piros domináns, élénk szín, ám a különböző árnyalatai különböző energiával bírnak, más és más jelentést közvetítenek viselőjéről. Nem mindegy hát, hogy otthonodba melyik piroskát választod. A júniusnak, a nyár első hónapjának színével ismerkedhetsz meg most. Otthon--Mérhetetlen luxus - Pippa Middleton Sydney-ben folytatta nászútjáthttp://www.life.hu/otthon/20170605-merhetetlen-luxus-pippa-middleton-sydney-ben-folytatta-naszutjat.htmlArról már korábban írtunk, hogy Pippa egy magánszigeten kezdte meg csodás nászútját, sőt az első lesifotókat is megmutattuk. Katalin hercegné húga azonban pár napra átruccant újdonsült férjével Ausztráliába, ahol egy fantasztikus szállodában élvezték a felhőtlen romantikát. Otthon--Különleges otthon - Eladó egy óratorony, amely luxuslakás és éjszakai csoda egybenhttp://www.life.hu/otthon/20170604-elado-egy-oratorony-mely-luxuslakas-es-ejszakai-csoda-is-egyben.htmlEz a frissen elkészült otthon, amely nem csupán a külső szemlélő számára nyújt letaglózó látványt: egy San Franciscó-i óratorony-penthouse, mely 6,25 millió dollárért keresi tulajdonosát. OtthonOrigoMádai Vivien megmutatta készülő otthonát - Videó!http://www.life.hu/otthon/20170606-madai-vivien-megmutatta-otthonat.htmlMádai Vivien és párja az újépítésű ingatlanokra esküszik, éppen ezért fogtak bele ők is kevesebb, mint egy évvel ezelőtt egy új otthon megteremtésébe. Itt tényleg minden úgy van, ahogy ők szeretnék, és elképesztő lesz, amikor elkészül! Otthon--Ez Bódi Sylvi indonéz otthona: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170606-ebben-a-hazban-el-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvitől már megszoktuk az egzotikus fotók tömkelegét, de a most napvilágra került képeitől még nekünk is elállt a szavunk: vajon milyen érzés lehet a Paradicsomban élni? OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.