Kucsera Gáborék kisfia nem találja saját szobáját az új házban

ház Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gáborék nem is olyan rég új otthonba költöztek, ami sokkal nagyobb az előző lakásuknál, de nem mindenkinek sikerült még megszokni a nagy házat!

Kucsera Gáborék egy nyaralással pihenték ki a költözés fáradalmait, ugyanis nemrég végre egy hatalmas házba tették át székhelyüket, ahol már mindannyian elférnek. A szülők már kezdik megszokni új otthonukat, de ezzel nem mindenki van így. A család egyes tagjainak még idő kell ahhoz, hogy elfogadják a változásokat!

Kucsera Gáborék kisfia nem találja saját szobáját Forrás: TV2/Mokka

Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, Kucserák sógora sem szokta még meg, hogy új lakásba költöztek, de a kisfiuknak is akadnak még problémái. Tápai Szabina és Gábor a Mokkában mesélték el, hogy Bence nem mindig találja meg még a saját szobáját a hatalmas házban, ezért gyakran téved be hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.