Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja minden nap közzétesz magáról, illetve a családtagairól egy képet. Legutóbb egy szerelmes fotót is megoszott párjáról, Pataki Ádámról, majd pedig újra a gyermekük, Marci következett. Most pedig megjött a legfrissebb kép is.

Clau továbbra is igyekszik teljesíteni saját misszióját, miszerint minden nap egy új képpel örvendezteti meg közösségi oldalának követőit. Most a kertjébe is betekintést engedett, és megmutatta hortenziáit:

Hersegő hortenzia #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #csigamaszikalabamon

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Így edz Liptai Claudia

Liptai Claudia hét hónapja hozta világra a kis Marcellt, most pedig elárulta, megküzd a "testi visszarendeződéssel". Korábban a Facebookján mutatta meg, hogy miként. A kép edzés után készült, nézzétek csak!
Liptai Claudia legújabb babafotójától megáll az észhttp://www.life.hu/csalad/20170617-liptai-claudia-legujabb-babafotoja.htmlMint ismeretes, Liptai Claudia minden nap közzétesz magáról, illetve a családtagairól egy fotót. Legutóbb az edzőteremből posztolt, azelőtt pedig egy szerelmes fotót is megoszott párjáról, Pataki Ádámról. Most pedig újra a gyermekük következett.Család--Így edz Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170614-igy-edz-liptai-claudia-bokszol.htmlA szép műsorvezető mindent megtesz, hogy bombaformába lendüljön. Ez Zsír!OrigoLiptai Claudia kislányára, Pankára testőr vigyázhttp://www.life.hu/sztarok/20170613-liptai-claudia-kislanyara-testor-vigyaz.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly közös kislánya, Panka nagy biztonságban van, testőr vigyáz rá, ha éppen szükséges. TV + SztárokOrigoHogy kap így levegőt Liptai Claudia kisfia?http://www.life.hu/csalad/20170611-friss-foto-liptai-claudia-gyermekerol.html"Szegényke... Csak pupillázik mi történik" - írták ki a rajongók Liptai Claudia kisfiának friss fotója alá. CsaládOrigoCsak úgy ragyog Liptai Claudia: élete legjobb formájában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-liptai-claudia-elete-legjobb-formajaban-van.htmlMég nem tudni hogyan tér vissza a képernyőre, de rajongói egyre inkább hiányolják Liptai Claudiát. TV + Sztárok--Két gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.