Istenes Bence Köln
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban "A két Istenes" címmel Csobot Adél tett közzé egy édes fotót a családjáról, azelőtt pedig Bence és Adél a különélésről vallott a Life.hu kamerája előtt. Most újabb részletet mutattak meg az életükből.

Mint ismeretes, Bence 50 nap távollét után tért haza kedveséhez és fiához, Instagram-oldalának tanúsága szerint pedig újra Kölnben van a kis család. Bence ezúttal a hálószobájukból posztolt:

Nem ez az első eset, hogy az RTL Klub sztárja betekintést engedett németországi lakásukba. Korábban a nappaliban is készített már egy képet. Ezt itt nézheted meg.

Adél rajtakapta Bencét egy másik nővel?

Csobot Adél és Istenes Bence imádják egymást, de persze náluk is akadnak olyan alkalmak, amikor kicsit megtréfálják egymást. Leginkább Bence Adélt. Így volt ez legutóbb is, amikor a sztárapuka lement csajozni a játszótérre Nátánnal...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.