Gwyneth Paltrow felhőkarcolót akar építtetni magának

Forrás: AFP/Terry Wyatt -
ház Gwyneth Paltrow kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy a híres színésznő olyan palotát akar építtetni magának, amitől többen is kikészültek a szomszédai közül.

Gwyneth Paltrownak nem kell attól félnie, hogy nem lesz hol álomra hajtani a fejét, ugyanis saját otthonnal rendelkezik Kaliforniában és Londonban is. De a sztár mégsincs megelégedve, ezért azt tervezi, hogy ledózeroltatja a kaliforniai otthonát.

A jelenleg sem garzonnak mondható rezidencia helyére pedig egy óriási palotát szeretne felhúzni, amolyan felhőkarcoló jelleggel. Ehhez

14.000 négyzetkilométer területre van szüksége,

ezért a sajátja mellé további két telket is felvásárolt.

Gwyneth Paltrow szomszédai joggal aggódnak Forrás: AFP/Terry Wyatt

Nem csoda, hogy az egyik szomszédja ettől teljesen kikészült, hiszen ha megépül mellette a pláza méretű otthon, akkor számára onnantól kezdve Paltrow élete lesz a panoráma. Szó szerint és átvitt értelemben is beárnyékolhatja a környezete életét Gwyneth elképzelése.

A jelenlegi háza is négy hálószobával, négy fürdőszobával és egy hatalmas medencével rendelkezik a több, mint két hektáros területen - írta meg a DailyMail.

Gwyneth Paltrow drága vaginatojásait támadja egy ismert nőgyógyász

Ez a cikk 152 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart a szakmai berkekben Gwyneth Paltrow és az ő vaginatojásai. A színésznő a GOOP nevű életmód-tanácsadó magazinként is használható webshopján népszerűsíti és árulja ezeket a köveket, amelyek rendszeres használata jó hatást gyakorol a női szervezetre. Egy ismert nőgyógyász azonban nyílt levélben fogalmazta meg erről az ellenvéleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.