4000 dollárért bárki kibérelheti Elvis Los Angeles-i villáját - Fotók!

Elvis Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szikla tetején álló fényűző villa négy hálószobával, hat fürdőszobával és gyönyörű kültéri medencével rendelkezik, és 4000 dollárért bárki lakhat benne. 

Elvis Presley rajongói most tényleg átélhetik, hogy milyen a király bőrébe bújni, ugyanis a zenész egykori Los Angeles-i villája kiadó! 4000 dollárért, vagyis valamivel több mint 1 millió forintért már akárki kibérelheti a fényűző lakást, ahol minden megvan, amire csak egy ember vágyhat. A négy hálószobával és hat fürdőszobával rendelkező ingatlanból ki sem kell lépni ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot, de azért érdemes, hiszen az udvaron vár a hatalmas szabadtéri medence.

Elvis Presley Forrás: AFP

A panoráma sem utolsó, hiszen egy sziklára épült a ház, és semmi sem akadályozza a kilátást: a padlótól a mennyezetig üvegfalak vannak a lakásban. Ráadásul nemcsak Elvis Presley volt a ház egyetlen híres lakója: Frank Sinatra, Ray Charles, Stevie Wonder és Richard Nixon elnök is lakott egykor ebben a villában.

/1708/4000_20178914284

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.