Átalakítják Bódi Margó és Bódi Guszti csodás házát

Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margónak és Bódi Gusztunak még húsvét másnapján kellett kiköltöznie a házukból, azóta egy kicsi lakást bérelnek. De miért kellett elmenniük? Eláruljuk!

A Bódi házaspár nagy felújításba kezdtek, ugyanis házuknak szinte csak a négy falát tartották meg, minden mást átalakítottak - írja a Blikk. Bódiék még 1995-ben költöztek abba a budapesti házba, amit most teljesen átalakítanak. Persze az énekes házaspár mehetett volna a gyerekekhez is lakni a felújítás idejére, de ők máshogy döntöttek.

Bódi Guszti Bódi Margó Forrás: Facebook/Bódi Margó

- magyarázta Margó, aki most férjével együtt néhány utcával távolabb bérel egy kisebb lakást.

Kísértetváros Franciaország szívében: Párizsi katakombák - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170813-kisertetvaros-franciaorszag-sziveben-parizsi-katakombak-fotok.htmlFranciaország szívében fekszik a világ egyik legextrémebb látnivalója. Az Eiffel-torony, a Diadalív és a Notre-Dame katedrális a város legkeresettebb turista célpontjai közé tartoznak, de a nyüzsgő város alatt rejtőzik egy olyan hely, amelyet csak erős idegzetű és gyomrú látogatóknak ajánlanak - az 1738-ban alapított Párizsi Katakombák. Otthon--Kvíz! Milyen ház illik hozzád?http://www.life.hu/otthon/20170803-milyen-haz-illik-hozzad.htmlVálaszolj néhány kérdésre, és kiderül, hogy milyen otthon illik a személyiségedhez! Egy villa a spanyol tengerparton? Egy modern lakás medencével, közel a városhoz? Most minden kiderül! Otthon--5 szín a lakberendezésben, mely boldogsággal tölti meg otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20170808-5-szin-a-lakberendezesben-boldogsaggal-tolti-meg-otthonod-lakasod.htmlMár tudjuk, hogy a színek befolyásolhatják a hangulatot, és tükrözik a személyiséget, de amikor a lakberendezésről van szó, Te tudod, hogy melyek az öröm és a boldogság színei? Otthon--Nyár végi kertrendezési last minute ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170808-nyar-vegi-kertrendezesi-last-minute-otletek-tippek.htmlAz elmúlt napokban ízelítőt kaptunk abból, hogy bizony a csodás nyár nem tart örökké. Ám ez nem jelenti azt, hogy a kert adta nyugalmat, pihenést és alkalomadtán pezsgést ne élvezhetnéd még hosszú heteken át! Otthon--Így néz ki Varnus Xavér balatoni nyaralójahttp://www.life.hu/otthon/20170808-ime-varnus-xaver-balatoni-nyaraloja.htmlVarnus Xavér az ideje nagy részét Berlinben tölti, de azért a Balaton-felivdéki nyaralójában is szívesen időzik. Itt minden tárgynak története van, egyet-kettőt el is mesélt az orgonaművész. Otthon--Össze fog dőlni a Notre-Dame katedrális, de nincs pénz a felújításárahttp://www.life.hu/otthon/20170807-ossze-fog-dolni-a-notre-dame-katedralis-nincs-penz-a-felujitasra.htmlA több mint 850 éves Notre-Dame-i katedrálist évente mintegy 12 millió turista látogatja, ezzel Franciaország egyik legnépszerűbb látnivalója. A híres műemlék 200 méternél is magasabbra tör az ég felé, a látogatók nem csupán a francia történelem egy darabját látják benne, hanem a monumentális szépséget is. A TIME szerint azonban a turisták hada által okozott elhasználódása, már az összeomlás közelébe taszította a lélegzetelállító épületet – pénz viszont nincs a felújítás költségeire. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.