Eladó egy trópusi sziget és a rajta álló luxus villa: Fotók!

Forrás: Savills -
ház trópusi szigetek álomotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van elég pénzed, akkor utálhatod a világot. 

Időnként előfordul, hogy tele lesz a hócipőnk az élettel: ilyenkor pedig mit kíván az ember? Egy olyan szigetet, ahol elvonulhat minden és mindenki elől. Ahol nyugodtan magunkban lehetünk, és látványosan utálhatunk mindenki mást. (aki szerencsére nincs ott)

Így néz ki messziről a Victor sziget Forrás: Savills

Nos, ez a legtöbb ember számára kizárólag vágyálom, ám most kiderült, hogyha elég sok pénzed van, akkor vehetsz magadnak egy duzzogó szigetet luxusvillával. Itt garantáltan elmúlik a rossz kedved.

Ebben a nappaliban tévézhetsz esténként Forrás: Savills

A Victor sziget Queensland államhoz tartozik, és egy négyszobás csilliárdos villa, valamint egy gondnoki ház áll rajta. A többi része pedig maga természet.

Vagyis lehet egy 31000 négyzetméteres telked, és egy olyan házad, amiben két óriási fürdőszoba található. Egy konyhád, ami kőpadlóval, rozsdamentes acélból készült bútorokkal és teljes felszereléssel rendelkezik.

A különleges luxuskonyhában pedig finomakat főzhetsz magadnak Forrás: Savills

Pazar beépített szekrények, méregdrága bútorok, kerti traktor, fűnyírő és egyéb kiegészítők is az árban vannak, a sziget pedig mindössze 2 kilométerre van a tengerparttól, vagyis a megközelítése sem olyan nehéz - írta meg a Town&Country.

Mi kell mindehhez? Csupán 3,5 millió dollár, ami durván 900 millió forintnak felel meg. Ennyit megér a dolog, nem?

6 különleges luxusotthon, melyek rejtve vannak a kíváncsi szemek elől

Elérkeztünk abba a századba, amikor már nem kihívás égbetörő épületeket tervezni és alkotni. Az ambiciózus építészek új kihívásokat keresnek; miként lehet a föld alá vagy épp egy hegy oldalába építkezni? Ők megtalálták a választ, és fantasztikus házak születtek!

A világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 1. rész http://www.life.hu/otthon/20170906-a-vilag-leggyonyorubb-furdoszobai-1-resz-termeszet-novenyek.htmlEzekben a fürdőszobákban határozottan a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Ezt pedig a természet meghívásával érik el. Olyan megoldásokat mutatunk, amelyek egyszerre döbbenetesek és lenyűgözőek; dzsungel, borostyánfal, kis tó. OtthonOrigoA babaszoba kialakítása - Babaágy trendekhttp://www.life.hu/otthon/20170905-a-babaszoba-kialakitasa-babaagy-kisagy-otletek-tippek.htmlA babaszoba kialakítása nem könnyű feladat. Egyrészt meg kell hagyni a saját autonómáját, másrészt érdemes a lakás alapkoncepciójába illeszkedően megtervezni. Most a legfontosabb elemével fogunk foglalkozni, a babaággyal. El se hinnéd, mennyire befolyásolja a szoba összképét, illetve ennek kiválasztásával kell kezdeni a babaszoba kialakítását. Otthon--Elhagyott helyek - Benito Mussolini villája Rodoszonhttp://www.life.hu/otthon/20170826-elhagyott-helyek-benito-mussolini-villaja-rodoszon.htmlA Rodoszon található Villa De Vecchi a fasiszta diktátor számára épült, de küszöbét sosem lépte át. Nem csupán nyugdíjas éveire gondolt, mikor ezt a helyet választotta, ám a történelem alakulása közbeszólt. OtthonNorthfotoÓriás papírvirágok – Csináld magad nyár végi lakásdíszhttp://www.life.hu/otthon/20170829-orias-papirviragok-csinald-magad-nyar-vegi-lakasdisz-diy-otletek.htmlVége a nyárnak, de az otthonodban még nem kell ezt érezned! Készíts csodaszép és igen dekoratív hatalmas virágokat, használd kedvedre, és élvezd az üde hangulatot még hosszú heteken, akár hónapokon át! Otthon--4 csodálatos természeti kincs, amely visszaköszön a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170825-4-csodalatos-termeszeti-kincs-inspiracio-a-lakberendezesben.htmlA világ rengeteg mesés tájjal kecsegtet, de ezek közül a legtöbb elérhetetlen marad. Ezen segítünk most; olyan lélegzetelállító természeti kincseket mutatunk, amelyek egyben kitűnő inspirációval is szolgálhatnak otthonod felfrissítéséhez. OtthonOrigoRihanna elképesztő luxuslakásba költözött - Fotó!http://www.life.hu/otthon/20170830-rihanna-elkepeszto-luxuslakasba-koltozott.htmlElképzelhetetlen luxuskörülmények közé költözik hamarosan Rihanna, ugyanis vásárolt magának egy csodálatos villát Los Angelesben. Az otthonból semmi nem hiányzik: moziszoba, medence és wellness is van a lakásban. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.