Körbejártuk Cindy Crawford Beverly Hills-i luxusotthonát

topmodell Beverly Hills Cindy Crawford luxusotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford és Randy Gerber nemet mondtak a tengerpartnak, és elköltöztek. Potom 12 millió dollárért vásároltak egy Beverly Hills-i luxusházat. Járd körbe velünk!

Ez az összeg azonban nem jelentette a bankszámla lenullázását. Csupán egy évig éltek malibui házukban, melynek eladásán, közel 9 millió dollárt nyertek. Sőt az eredeti árból még alkudniuk is sikerült; eredetileg 12,75 millióra tartották.

Cindy Crawford Forrás: AFP

Az egyszintes, modern házat a One Republic együttes énekesétől, Ryan Teddertől vették meg. A négy hálószobás, hatalmas kültéri medencés luxusház egy nyitott terű nappalival, óriási konyhával és a gondozott pázsitra nyíló üvegajtókkal válik valóban nyugodt és élhető otthonná.

A berendezést mintha a híres modellre szabták volna: letisztult és kifinomult. A belső tér elrendezése abszolút családközpontú. A roppant kandalló ívesen osztja meg az óriási nappalit, miközben egységet is teremt a különböző pihenőállomások között.

Nézd meg ezt a gyönyörű házat!

/1709/K_rbe2017918165817

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.