Miley Cyrus szülővárosában, Tennessee államban vett házat

Miley Cyrus farm ház Liam Hemsworth Tennessee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney-színésznőből popsztárrá vált Mileyról, elsőre biztosan a polgárpukkasztás, a lázadás és a botrányok jutnak az eszünkbe. Pedig ezeket úgy tűnik, egyre inkább maga mögött hagyja és egy új, nyugodtabb életbe kezd. Jól mutatja ezt mostani házvásárlása is, mellyel visszatér a gyökereihez.

Férjhez ment Miley Cyrus?

Nem mindennapi fotó terjedt el az interneten, amelyből arra következtethetünk, hogy Miley Cyrus bizony elkelt.

Miley 5,8 millió dollárért vásárolta ezt a gyönyörű, 33 hektáros farmot szülővárosában, Franklinben, Nashville külvárosában Tennessee államban. Nem ez az egyetlen ingatlana – van többek közt Kaliforniában és Malibun is háza -, de kétségkívül ez a legotthonosabb.

Miley 5,8 millió dollárért vásárolta ezt a gyönyörű 5 hálós, 6 fürdőszobás házat Forrás: Zillow

Az 5 hálós, 6 fürdőszobás ház, klasszikus déli jellegzetességekkel büszkélkedhet, beleértve egy hatalmas verandát és egy kültéri nappalit. A közel 700 négyzetméteres ingatlan rusztikus hangulatához a keményfa padló, a szárnyas kandalló, a vörös téglabetétek és a funkcionális díszítő gerendák járulnak hozzá. A kertben egy medence és egy minigolfpálya űzi el az unalmat.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor költözik be Liam Hemsworth oldalán!

Még több kép erről a lenyűgöző házról:

/1709/Miley201792616441Pillants be 8 híres író hálószobájábahttp://www.life.hu/otthon/20170921-pillants-be-8-hires-iro-haloszobajaba-irodalmi-nobel-dij-tervrajz-ernest-hemingway.htmlSzámos író számára a hálószoba nem csupán a pihenés tere volt. Sok esetben egyfajta dolgozószobaként is funkcionált. Ezek a kreatív terek, ahol sok korszakalkotó mű is született – ha csupán fejben is -, most lelepleződnek. Otthon--8 dolog, amit azonnal dobj ki a hálószobádból!http://www.life.hu/otthon/20170921-8-dolog-amit-azonnal-dobj-ki-a-haloszobadbol-nyugodt-alvas-almatlansag.htmlA hálószoba egy szentély, a pihenésé és a nyugodt alvásé. Ezt azonban sok olyan dolog zavarhatja, melyre szinte már kötelező kellékként tekintünk. Lehet, hogy a reggeli fáradságnak pár apró lépéssel véget vethetsz. Ebben segítünk most. OtthonOrigoA kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar villája ma már luxushotelhttp://www.life.hu/otthon/20170810-a-kolumbiai-drogbaro-pablo-escobar-medellin-kartell-villaja-luxus-hotel.htmlSzeretnél pár napot eltölteni egy kellemes szállodában, mely különbözik az összes többitől? Válaszd a kolumbiai kábítószerkartell fejének egykori birtokát, mely ma Casa Malca néven őrzi Pablo Escobar szellemét. OtthonOrigoEladó Mark Twain bájos connecticuti farmjahttp://www.life.hu/otthon/20170823-elado-mark-twain-bajos-connecticuti-farmja-haza.htmlA közel 20 hektáros connecticuti birtok - melyet Mark Twain halála előtt egy évvel vásárolt -, magába foglal egy 1787-ben épült házat és egy 1860-ban felhúzott pajtát. Mindez most eladó, és mindössze 1,85 millió dollárt kérnek érte. Otthon--Meg Ryan eladta egyedülálló fekete-fehér lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170727-meg-ryan-eladta-egyedulallo-fekete-feher-monokrom-lakasat.htmlMeg Ryan már-már fanatikusan újít, majd ad el lakásokat. A sorban ez a kilencedig, melyet megvett, stílusosan és luxustól kicsit sem mentesen felújított, majd eladott - 9,84 millió dollárért. A SoHo-i ingatlan egy érdekes, kísérletező stílust képvisel – bár nem tiszta formájában -, melyről már korábban mi is írtunk, nevezetesen a monokrómot. Otthon--Ilyen egy belsőépítész lakása Manhattanben – Előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170724-ilyen-egy-belsoepitesz-lakasa-manhattan-elotte-utana-fotok.htmlA belsőépítész Tina Ramchadani és férje lakást kerestek Manhattanben, de egyet se találtak, ami árban és elrendezésben megfelelt volna számukra. Majd egyik nap, Tina szeme megakadt egy lakáshirdetésen, aminek alaprajzát ígéretesnek, árát pedig elfogadhatónak találták; így megkezdődött az átalakítás. Elképesztő lett a végeredmény! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.