Jackie Kennedy családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladóvá vált Jackie Kennedy egykori otthona. 49,5 millió dollárért, azaz durván 12 milliárd forintért lehet hozzájutni. 

Jackie Kennedy gyermekként a nyarakat többnyire East Hamptonban töltötte, de volt egy másik csodálatos palotájuk is, amelyet 1919-ben építettek Virginiában.

A színek tökéletes összhangot biztosítanak a helyiségnek Forrás: Sotheby's International Reality

A 9 hálószobás álomotthon most eladósorba került, és akinek van 49,5 millió dollárja (kb. 12 milliárd forintja), máris a tulajdonosa lehet. A hatalmas palotában többnyire a törtfehér és a krémszín dominál, ami rendkívül elegáns hangulatot kölcsönöz a szobáknak.

Óriási étkező, hangulatos kandallóval Forrás: Sotheby's International Reality

Méregdrága faragott bútorok, drágakővel kirakott csillárok, és hangulatos kandallók kaptak helyet a különböző helységekben. Nem beszélve a kertről, amelyet egy hatalmas medence tesz még vonzóbbá.

Pompás környezet veszi körül a házat Forrás: Sotheby's International Reality

Ilyen összegért még senkinek sem sikerült ingatlant eladnia, így ha megveszik Jackie Kennedy egykori otthonát, akkor új rekord állhat fel - írta meg a Delish.com

Megmutatta otthonát Jennifer Aniston

Lélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i otthonáról. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem hagynánk el az épületet. Elképesztő fotókon a a szexi színésznő magánszéfárja.

2020-tól már csak „közel nulla” energiafogyasztású házak épülhetnekhttp://www.life.hu/otthon/20171006-2020-tol-mar-csak-kozel-nulla-energiafogyasztasu-hazak-epulhetnek-e0.htmlAz Európai Parlament és Tanács 2010/31/EU irányelve 2021. január 1-től valamennyi új épületre kötelezően előírja a „közel nulla" energiafogyasztás elérését. Azt hogy ez konkrét számértékben mit jelent, azt minden tagállam saját maga határozza meg. Magyarországon ez 2020-tól várhatóan maximum 75-80 kWh/m2/év energiafogyasztást jelent majd. Otthon--Kutyák, luxusotthonok, belsőépítészet - Így hozd őket közös nevezőrehttp://www.life.hu/otthon/20171006-kutyak-luxusotthonok-belsoepiteszet-tippek-tanacsok-kutyatartas-lakasban.htmlKutya a lakásban; belsőépítészek adnak tanácsot, valamint avatnak be a személyes tapasztalataikba. Gyönyörű otthonaik abszolút illeszkednek a kutyáik életritmusába, és ez igaz fordítva is. Egy lakás, ház belső kialakításakor sosem szabad megfeledkezni a háziállatokról sem, hiszen az ő életterükről is döntesz. Otthon--Csősz Bogi megmutatta luxusotthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171008-csosz-bogi-megmutatta-luxusotthonat-video.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismerhetjük közelebbről az évek óta Törökországban élő magyar színésznőt, Csősz Bogit. A fiatal sztár ezúttal megmutatta elképesztő otthonát. Erre szavak sincsenek... Otthon--Körbejártuk Cindy Crawford Beverly Hills-i luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20170918-alomotthonok-korbejartuk-cindy-crawford-topmodell-beverly-hills-i-luxus-haz.htmlCindy Crawford és Randy Gerber nemet mondtak a tengerpartnak, és elköltöztek. Potom 12 millió dollárért vásároltak egy Beverly Hills-i luxusházat. Járd körbe velünk! OtthonOrigoPécsi Ildikó kikapcsoltatja a közműveket Pártos Csilláék otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20171006-pecsi-ildiko-szineszno-kikapcsoltatja-a-kozmuveket-partos-csillaek-otthonaban.htmlPécsi Ildikó mindent elkövet azért, hogy exmenye és unokája kiköltözzenek a nevén lévő ingatlanból. Most például a közművekhez fordult. Otthon--Ebben a luxusban él Katy Perry: fotó http://www.life.hu/otthon/20171005-dobbenetes-luxusban-el-katy-perry.htmlKaty Perry megmutatta Los Angeles-i otthonát, és nem vagyunk meglepve: elképesztő luxusban él a sztár. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.