Sági Szilárd okos otthon családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sági Szilárd az Otthontérkép stábjának mutatta meg családi házukat.

Sági Szilárd nem csak a konyhában guru, a barkácsoláshoz is nagy tehetsége van. Házát saját készítésű bútorokkal rendezte be, széket kárpítozott, lépcsőt csinált, de még a kerti tó is az ő keze munkáját dícséri.

Ezért ne tárold a fürdőben a törölközőket!http://www.life.hu/otthon/20171029-betegseget-okozhat-a-furdoben-tarolt-torolkozo.htmlSokan a fürdőszobában tároljuk a frissen mosott törölközőket, fürdőköpenyt. Pedig ez nagyon rossz ötlet! El is mondjuk, hogy miért. OtthonOrigoSéta az elhagyott Ellinikon nemzetközi repülőtéren: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171027-seta-az-elhagyott-atheni-nemzetkozi-repuloteren-gorogorszag-athen.htmlAz Ellinikon nemzetközi repülőtér 1938-tól 2001-ig működött, Athéntól 7 km-re. Szerepét az Elefthériosz Venizélosz nemzetközi repülőtér vette át. A bezárása óta egyes részeit a 2004-es nyári olimpián - kenu/ kajak-szlalom, hoki, baseball és softball - használták, de azóta évről évre egyre romosabb. Otthon--Lakásbérlés – Jogok és kötelezettségek a bérbeadó és a bérlő részérőlhttp://www.life.hu/otthon/20170918-lakasberles-tudnivalok-jogok-es-kotelezettsegek-a-berbeado-es-a-berlo.htmlFontos leszögezni, hogy ez nem egy alá-, fölérendelt viszony! Mindkét fél részéről – bérbeadó, bérlő – elvárható a tisztességes és megbízható hozzáállás. A vitás helyzetek, és a megtévesztések elkerülése érdekében, érdemes tisztában lenni a jogokkal, kötelezettségekkel és a lehetőségekkel. Ebben segítünk most! Otthon--2018-as előrejelzés - Házépítés, lakásvásárlás, felújításhttp://www.life.hu/otthon/20171024-2018-as-elorejelzes-hazepites-lakasvasarlas-felujitas-tamogatasok-csok-otthonteremtes.htmlAzoknak, akik jövőre tervezik otthonuk megújítását, esetleg új ház építésén vagy épp vásárlásán gondolkodnak, hoztunk egy kis segítséget. Nem csupán az állami támogatásokról lesz szó; neves építész is kifejti véleményét, hogy szerinte milyen is egy jó ház. Otthon--2018-as előrejelzés - Házépítés, lakásvásárlás, felújításhttp://www.life.hu/otthon/20171024-2018-as-elorejelzes-hazepites-lakasvasarlas-felujitas-tamogatasok-csok-otthonteremtes.htmlAzoknak, akik jövőre tervezik otthonuk megújítását, esetleg új ház építésén vagy épp vásárlásán gondolkodnak, hoztunk egy kis segítséget. Nem csupán az állami támogatásokról lesz szó; neves építész is kifejti véleményét, hogy szerinte milyen is egy jó ház. Otthon--Az Alien atyja, H. R.Giger biomechanikus bútoraihttp://www.life.hu/otthon/20171024-az-alien-atyja-h-r-giger-biomechanikus-butorai-lakberendezes.htmlÉrdekes, amikor egy film hatására kezdenek el bútorokat tervezni, de a most bemutatott művész esetében ez nem teljesen helytálló megállapítás. H. R. Giger stílusa már jóval az Alien-filmek megszületése előtt is kacérkodott a biomechanikus szürrealizmussal, ennek köszönhetően figyelt fel rá Ridley Scott, és kérte fel a már említett film látványvilágának megteremtésére. Annyira ismertté vált ezáltal, hogy sokan csupán az Alien atyjaként tartják számon, de ennél sokkal többet adott nekünk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.