Tina megmutatta a gyönyörű, új otthonukat: videó!

Forrás: TV2 -
otthon család Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy álom vált valóra, mikor megépült Emilióék családi háza. 

Szinte mindenki tudta már, hogy Emilióék semmi másra nem vágynak a teljes boldogsághoz, csak egy saját családi házra, ahol nyugodtan élhetik a mindennapjaikat. Szerencsére az elképzelés nem sokáig volt puszta álom, hiszen idén sikerült a terveket megvalósítani, és tavasszal már be is költöztek az új otthonba.

Nagyon boldogok Emilióék, mióta sikerült megvalósítani az álmaikat Forrás: TV2

Akkor azt nyilatkozták, hogy még mindennap megdöbbenéssel, gyermeki örömmel állnak a ház előtt, és nagyon boldogok, hogy az egykori vágyálom "egy csapásra" valósággá vált.

Most pedig betekintést engedtek az otthonukba, Tina minden helyiséget megmutatott. Ezen kívül az új családtagjukról is mesélt, aki bizony olykor fejtörést okoz a gazdáinak, mégis egyszerűen imádnivaló.

Séta az elhagyott Ellinikon nemzetközi repülőtéren: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171027-seta-az-elhagyott-atheni-nemzetkozi-repuloteren-gorogorszag-athen.htmlAz Ellinikon nemzetközi repülőtér 1938-tól 2001-ig működött, Athéntól 7 km-re. Szerepét az Elefthériosz Venizélosz nemzetközi repülőtér vette át. A bezárása óta egyes részeit a 2004-es nyári olimpián - kenu/ kajak-szlalom, hoki, baseball és softball - használták, de azóta évről évre egyre romosabb. Otthon--Kulcsár Edina a WC-ről posztolt: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20171029-kulcsar-edina-a-wc-rol-posztolt.htmlReggeli életképet muutaott követőinek az Instagramon Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő. OtthonOrigoMegmutatta otthonát Sági Szilárdhttp://www.life.hu/otthon/20171029-megmutatta-otthonat-sagi-szilard.htmlSági Szilárd az Otthontérkép stábjának mutatta meg családi házukat. Otthon--Ezért ne tárold a fürdőben a törölközőket!http://www.life.hu/otthon/20171029-betegseget-okozhat-a-furdoben-tarolt-torolkozo.htmlSokan a fürdőszobában tároljuk a frissen mosott törölközőket, fürdőköpenyt. Pedig ez nagyon rossz ötlet! El is mondjuk, hogy miért. OtthonOrigoCsajszis vs. Nőcis lakberendezés, a különbség szembetűnőhttp://www.life.hu/otthon/20171027-csajszis-vs-nocis-lakberendezes-kulonbseg-butorok-noi-otthon.htmlCsajszi az, aki ezerrel pörög, sok ember veszi körül, imádja a pezsgést és az életterét is eszerint alakítja ki. Színek, minták, könnyed variálhatóság jellemzi a bútorait és kiegészítőit. Nem riad vissza egy-két meghökkentő tárgytól, sőt, szereti vadászni is ezeket. Nőci szereti a kellemest a hasznossal összekötni, ezért leggyakrabban olyan lakberendezési tárgyakat választ, amik nem csupán funkciójukban, de stílusukban is kimagaslóak. Kifinomult, szereti a játékosságot, ám esetében a prioritás inkább az atmoszférán, az összhatáson van. Nézd meg, hogy miben és miként különböznek! Otthon--Az Alien atyja, H. R.Giger biomechanikus bútoraihttp://www.life.hu/otthon/20171024-az-alien-atyja-h-r-giger-biomechanikus-butorai-lakberendezes.htmlÉrdekes, amikor egy film hatására kezdenek el bútorokat tervezni, de a most bemutatott művész esetében ez nem teljesen helytálló megállapítás. H. R. Giger stílusa már jóval az Alien-filmek megszületése előtt is kacérkodott a biomechanikus szürrealizmussal, ennek köszönhetően figyelt fel rá Ridley Scott, és kérte fel a már említett film látványvilágának megteremtésére. Annyira ismertté vált ezáltal, hogy sokan csupán az Alien atyjaként tartják számon, de ennél sokkal többet adott nekünk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.