Czippán Anett élő adásban vezette körbe a nézőket otthonában: videó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
TV2 Mokka otthon Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett elköszönt a nézőktől és a kollégáitól, persze nem végleg, de most egy jó darabig a gyerekei lesznek a középpontban. Nemsokára ugyanis megszületik a második kisfia, a műsorvezető pedig megmutatta, hová is érkezik majd meg a baba.

Második gyermekével várandós Czippán Anett, és már nem is kell sokat várni, hogy megérkezzen családjukba az újabb jövevény, mivel Anett már a 37. hétben van.

Czippán Anett memgutatta otthonát Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ez persze azt is jelenti, hogy a műsorvezetővel egy darabig nem fognak találkozni a nézők, hiszen neki most a bővülő családja az első. Anett el is köszönt múlt héten a kollégáktól és a nézőktől, hogy teljes figyelmét a születendő kisbabája és a családja felé tudja fordítani.

Czippán Anett nappaliját egy félkész szekrény díszíti Forrás: Mokka

Azért a rajongóit sem hagyta cserben a műsorvezető, a Mokka élő adásában vezette körbe a nézőket otthonában. Megmutatta a babaszobát, ami tulajdonképpen az ő hálószobájuk, a nappalira is vethettünk egy pillantást, de a fürdőszobába is beengedte a kamerákat.

A riportert pedig munkára is fogta, hiszen egy baba születése előtt mindig sok a tennivaló, és minden segítő kéz elkél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.