Nem érzi magát biztonságban, fél otthon Aradszky László özvegye

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László halál otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje váratlan, tragikus halála mellett van még egy súlyos veszteség nehezíti Aradszky László gyászba belefogyott özvegyének az életét. Az asszony fél a saját lakásukban.

"Mióta Lorán Lenke barátnőm elment, erősen csökkent a biztonságérzetem. Ő szemben lakott velünk, és az ablakából, távcsővel figyelte a lakásunkat. Ha valami apró mozgást észlelt, és tudta, hogy nem vagyunk otthon, azonnal hívott telefonon" - mondta el a Ripostnak az özvegy, aki most teljesen egyedül él.

"Ezt a kellemetlen érzést csak fokozza Laci halála. Nem érzem magam biztonságban" - tette hozzá Éva asszony.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Szörnyű állapotban van Básti Lajos egykori villája: Básti Juli nyilatkozotthttp://www.life.hu/otthon/20171104-szornyu-allapotban-van-basti-lajos-szinmuvesz-egykori-villaja.htmlElkeserítő az állapota Básti Lajos egykori Bürök utcai villájának. A legendás színész lánya elmondta, mi történt a valaha pompás kúriával. OtthonFotó: Bielik István - OrigoPécsi Ildikó kikapcsoltatja a közműveket Pártos Csilláék otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20171006-pecsi-ildiko-szineszno-kikapcsoltatja-a-kozmuveket-partos-csillaek-otthonaban.htmlPécsi Ildikó mindent elkövet azért, hogy exmenye és unokája kiköltözzenek a nevén lévő ingatlanból. Most például a közművekhez fordult. Otthon--Pimaszúr átcuccol: Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőékhttp://www.life.hu/otthon/20171003-pimaszur-atcuccol-gergely-roberthez-latogatnak-el-papp-gergoek.htmlFolytatódik a Pimaszúr átcuccol. Ezúttal Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőék. OtthonOrigoGörbe Nóra árulja házáthttp://www.life.hu/otthon/20170722-gorbe-nora-arulja-hazat-amit-meg-ferjevel-vett.htmlTavaly elhunyt férjével, dr. Ormos Péterrel közösen vásárolt közös házát árulja Görbe Nóra. A színésznő úgy érzi, készen áll arra, hogy új életet kezdjen. Otthon--Hódi Pamela nem köntörfalaz - Súlyos pénzekkel tartozik neki Berkihttp://www.life.hu/otthon/20170314-hodi-pamela-kitalal-sulyos-penzekkel-tartozik-neki-berki.htmlHódi Pamela rendmániásnak tartja magát, otthon gyakorlatilag minden házimunkát ő végez, de ez egyáltalán nem zavarja. OtthonOrigoElárverezték Terry Black lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170408-elarvereztek-terry-black-lakasat-de-benne-lakik.htmlA budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.