Ebben az álomotthonban él Kasza Tibi és Manker

Forrás: Instagram/darai_andrea -
nappali otthon Panoráma Kasza Tibi lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi betekintést engedett az intim szférájába, és mutatott egy kicsit a lakásukból Mankerrel. Csodaszép helyen laknak!

Már korábban is bepillanthattunk a sztár otthonába, ám akkor még csak a lakás egy nagyon aprócska szeletét volt lehetőségünk megnézni. Viszont egyetlen fotóból is kiderült, hogy Tibiék otthona bizony nagyon jó helyen fekszik, és csodás a panorámája.

Kasza Tibi és Manker tökéletes boldogságban élnek a csodás otthonukban Forrás: Instagram/darai_andrea

Ezt támasztja alá az a felvétel is, amelyet nemrég tett közzé az Instagram oldalán. A nappalijuk ablakából tökéletes rálátás nyílik a Dunára és a Parlamentre, ami azért nem mindenkinek adatik meg.

Nem csoda, hogy a követői közül közel 30 ezren megtekintették már a rövidke felvételt, amit te is megnézhetsz itt.

Kasza Tibi és Manker összeházasodtak

Kasza Tibi A Nagy Duett élő adásában kérte meg szerelme, Manker kezét. Az eljegyzés bár az egész ország szeme láttára történt, az esküvőt csak maguknak akarták. Minden interjúban azt mondták, januárban, Thaiföldön fog sor kerülni a nagy eseményre, ám a szerelmesek mindenkit átvertek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.