Advent - 70 000 izzó díszíti a legszebb karácsonyfát Litvániában

karácsony advent Litvánia Vilnius karácsonyi dekoráció karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent vasárnapjain bemutatunk 1-1- híres épületet, vagy csodaszép házat, melyek karácsonyi dekorációi mesébe illőek és utánozhatatlanok. Ma egy egyedülálló karácsonyfát hoztunk. 2017. december 1-jén este a karácsonyi szezon hivatalosan is megkezdődött Vilniusban, amikor a Dóm téren felállították és kivilágították a város karácsonyfáját.

A litván fővárosban hatalmas meglepetés várja mind az ott élőket, mind a turistákat. A karácsonyfa szinte nem is látszik a 70 000 izzó alatt.

70 000 izzó díszíti a legszebb karácsonyfát Litvániában Fotó: Saulius Žiūra

Igen, alatt. Mivel gyakorlatilag egy több részből álló, óriási fényfüzért helyeztek a fa fölé. A végeredmény lélegzetelállító.

A 27 méter magas fenyőfán a csodaszép fények mellett 2700 karácsonyfadísz is van.

Összesen 250 négyzetméteres területet foglal magában ez a hihetetlen és abszolút egyedülálló karácsonyi dekoráció. Még azok is gyönyörködhetnek benne, akik csupán átrepülnek a litván főváros felett.

A 27 méter magas fenyőfán, a csodaszép fények mellett 2700 karácsonyfadísz is van Fotó: Saulius Žiūra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.