Legyen a tiéd 2017 legszebb karácsonyi otthona!

Forrás: Shutterstock -
karácsony lakásdekoráció otthon játék nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak két hét, és az egész évben oly' nagyon várt ünnep elérkezik. A karácsonyt azonban egy csodás időszak előzi meg, melyben adventi koszorút, ajtódíszt készítünk, mézeskalácsot sütünk, no meg persze ünnepivé varázsoljuk otthonunkat. Ha Te is karácsonyimádó vagy, és már kész az ünnepi lakásdekorációd, akkor ez a felhívás neked szól.

Mutasd meg a karácsonyi pompába öltözött otthonodat, és nyerj!

Várjuk a képeket olvasóink otthonairól, melyek hűen tükrözik az ünnepi hangulatot. Lehet egy csodás karácsonyi asztaldísz, a bejárati ajtót körbeölelő girland kompozíció, az ablakon kifelé kukucskáló világító rénszarvas, netán a már feldíszített karácsonyfa; a lényeg, hogy büszke légy rá és merd megmutatni másoknak.

Elég tehát egyetlen kép is, mely a Te otthonodban készült, és karácsonyi dekoráció szerepel rajta. Ha még inspirálódnál, nézd meg egy korábbi cikkünket, melyben a skandináv stílust mutatjuk be.

Mutasd meg a karácsonyi dekorációdat, és nyerj! Forrás: Shutterstock

A játék menete: december 11. és 21. között küldj egy fényképet a karácsonyi díszben pompázó otthonodról az info@life.hu e-mail címre "Karácsonyi dekor" jeligével. December 22-én a Life.hu szerkesztősége összeül, és kiválasztja a legszebbeket, valamint a nyertest. Az eredményhirdetésre december 23-án kerül sor.

Nyeremény: Life.hu ajándékcsomag

A játék ideje: 2017. december 11-21. 12:00 óra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.