Hódolj a szépségnek - Extrém és lenyűgöző vázák

Forrás: Press Loft -
dísztárgy váza extrém lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vázákra gyakran csak másodlagos elemként tekintünk, pedig nem csupán átlátszó vagy sima fehér létezik belőlük. A legszebbeket, legextravagánsabbakat most bemutatjuk. Ámulj és bámulj!

A Szavanna gyermekei

Egy vadállat formájú vázánál már csak több vadállatos váza lehet több a sok(k)nál. De mi imádjuk! A zöld növények és a színes virágok is remekül mutatnak bennük.

Forrás: Press Loft

Egy férfi feje

Te tudnál nyugodtan aludni, miközben a polcról egy ókori görög szobor néz rád? No, de ne ám akárhogyan! Kimondottan félelmetes lehet félálomban elkapni egy férfi pillantását, akinek virágok nőttek ki a fejéből. Ennek ellenére, mi bevállalnánk.

Forrás: Press Loft

Arany stukker

Ezt nyugodtan kiteheted az asztalra akkor is, ha gyerek van a háznál. Nem kell félned, hogy véletlenül elsül. Igazán mutatós darab, bár a finom vonalakhoz szokott szemeknek talán sok a köbön.

Forrás: Press Loft

Luxus ívek

Ez a váza nem csupán döbbenetes formatervezésével kápráztatja el a ház lakóit, bizony, igen értékes is; 24 karos arannyal van futtatva! Ez aztán a luxus.

Forrás: Press Loft

Itthon is kaphatsz szuper vázákat. Itt egy kis ízelítő:

1. Kerámia váza - KIKA 5990 Ft, 2. Ring váza - Rio art&design (ár nem ismert), 3. Zöld váza - IKEA 1990 Ft, 4. Páva formájú váza - H&M 6990 Ft, 5. Aluminium váza - Butlers 12.990 Ft, 6. Állatos kaspó - Jysk 1000 Ft/db, 7. Luxus kerámia vázák - Dekoreden Ár változó Forrás: Life.hu
Lélegzetelállító képek a városi életről: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171218-lelegzetelallito-kepek-a-varosi-eletrol-egy-kinai-fotografus-szemen-at.htmlHarimao Lee egy tehetséges autodidakta fotográfus, utazó és városi kutató Hongkongból. Harimao utazásai alkalmával nem csupán a helyi nevezetességekre összpontosít; lenyűgöző utcai felvételt készít. OtthonOrigoAz idei legjobb és legkeresettebb lakásdekorációs trendekhttp://www.life.hu/otthon/20171218-az-5-legjobb-lakasdekoracios-trend-2017-bol.htmlIdén jóval többet foglalkoztunk otthonunkkal, mint az előző évben. A lakberendezési ötletek és tippek tárházában keresgélve számtalan gyöngyszemre lelhetünk, ezekből mutatjuk most meg a legjobbakat. Otthon--Lesd meg a 2017-s karácsonyi trendeket - Műfenyő és rózsaszín csillogáshttp://www.life.hu/otthon/20171205-lesd-meg-a-2017-s-karacsonyi-trendeket.htmlNem csupán a színek és stílusok tekintetében vannak meghatározó trendek. A fenyőfák, illetve a dekoráció meghatározó darabjait is megmutatjuk. Nem kell természetesen minden pontját követned, de kiváló ötletadóként szolgálhat. Otthon--Egy szoba, mely a háziasszonyok menedéke lehethttp://www.life.hu/otthon/20171130-egy-szoba-mely-a-haziasszonyok-menedeke-lakberendezes.htmlEgy fárasztó nap után, minden nő szeretne egy nyugodt, ám mégis kellő inspirációt nyújtó szobában pihenni. De milyen is egy ilyen, kifejezetten nők számára tervezett helyiség? Talán rózsaszínben pompázik ugró unikornisokkal? Még véletlenül sem. Nézd meg! OtthonOrigoA hold fénye ablakon innen és túl – Különleges Luna lámpákhttp://www.life.hu/otthon/20171109-a-hold-fenye-ablakon-innen-es-tul-kulonleges-luna-lampak-hangulatvilagitas.htmlKépzeld el, hogy a telihold ragyogó fényét bárhol és bármikor élvezheted. Az ACORN Stúdiónak köszönhetően, ez már túlnyúlik a képzeleteden, mivel holdhoz hasonló lámpáival egy fantasztikus, új hatást csempész az otthonodba. Otthon--Vágó Nelly jelmeztervei jelennek meg lakberendezési tárgyakonhttp://www.life.hu/otthon/20171123-vago-nelly-jelmeztervei-jelennek-meg-lakberendezesi-targyakon-romeo-es-julia.htmlA Kossuth-díjas jelmeztervező és képzőművész, Vágó Nelly jelmezvíziói kiemelkedő darabjai kerülhetnek most otthonodba. A szín- és formagazdagság jellemezte munkái lakberendezési tárgyakon jelennek meg. A színház, a művészet és a privát szféra találkozása exkluzív és igen finom légkört teremt. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.