A miniatűrök világa, ahol minden új értelmezést kap

miniatűr Small Worlds fotós fotósorozat Frank Kunert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzelj el egy világot, ahol elsőre minden normálisnak tűnik, de jobban megvizsgálva ráébredsz, hogy ez közel sincs így. Az ördög a részletekben rejlik, szokták mondani, ami ezekre a miniatűrökre duplán igaz.

Frank Kunert, egy 54 éves hihetetlenül tehetséges művész Frankfurtból. A gimnázium elvégzése után egy fotós mellé szegődött segédként, később pedig szabadúszó fényképész lett. Az elmúlt években a "Small Worlds" projekten dolgozott, ami lényegében miniatűr város- és épület részekből áll.

A művész az elmúlt években a "Small Worlds" projekten dolgozott, ami lényegében miniatűr város- és épület részekből ál Forrás: frank-kunert.de

A gondosan kidolgozott 3D modelleket maga a művész készítette. Kunert heteket, néha hónapokat töltött azzal, hogy tökéletesítse a miniatűröket.

Első pillantásra a jelenetek egyszerűnek tűnnek, de ha jobban megnézzük őket, és megfigyeljük a részleteket, akkor egy teljesen más, kissé sötét, szatirikus világ tárul fel a szemünk előtt.

A német művész a modern társadalmat, és a benne élő embereket gúnyolja, de hihetetlenül érzékeny és intelligens módon. Vess egy pillantást Frank Kunert néhány munkájára, amelyek remekül bizonyítják, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Nézd meg a művész többi munkáját is! Forrás: frank-kunert.de

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.