luxusingatlan vidéki ház énekesnő Adele eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele saját használatra vásárolta meg anno a házat, de 2011 és 2012 között bérbe is adta, havi több mint 5 millió forintért. Az énekesnő számára - aki naponta 49 millió forintot keres -, ez potom összegnek tűnhet. Lehetséges, hogy végül ezért döntött úgy, hogy inkább végleg megszabadul tőle, bár a Londonba költözése is közrejátszhatott ebben.

A lenyűgöző ingatlan 13 hálószobával, 9 fürdőszobával és 7 nappalival rendelkezik, valamint egy 34 hektáros terület tartozik hozzá. Az 1900-ban épült Lock House 2 ezer négyzetméternyi lakótérrel, valamint számos extra „kiegészítővel” büszkélkedhet – többek közt egy fedett uszodával, egy fitneszteremmel, egy teniszpályával, egy játékszobával és egy különálló, 3 hálószobás vendégházzal.

Adele árulja luxus vidéki ingatlanát Forrás: Getty Images, STRUTT & PARKER

Az elmúlt években a gyönyörű otthont nagymértékben felújították, így a leendő tulajdonosnak csak annyi dolga lesz, hogy beköltözzön.

A Lock House egyik legszebb szobája a déli fekvésű társalgó, melynek gyönyörű márvány kandallója és lenyűgöző faburkolata lélegzetelállító hatást kelt. Az egykori báltermet még korábban stílusos konyhává és egyfajta családi szobává alakították át.

A házat kivételes környezet veszi körül, melyen keresztül folyik az Adur folyó. Gyönyörű fák és cserjék gazdagítják a kertet, köztük egy gyönyörű, idős tölgyfa. Az avatatlan szemek elől megbúvó otthonból rálátni a South Downs Nemzeti Parkra is.

Bárki megveheti, akinek van 2,5 milliárd forintja.

Forrás: STRUTT & PARKERhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180217-a-hires-enekesno-adele-eladja-luxus-hazat.htmlmiddleoff768510

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.