Klapka György fia eladta a zálogház feletti lakást: ennyit kapott érte

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György lakás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György fia örökölte a zálogház fölötti lakást, de túl sokba került az ingatlan fenntartása, ezért túladott rajta. Csak áron alul tudta eladni a hatalmas otthont.

Klapka György fia, örökölte a zálogház feletti lakást apja után, de nem tudta kihasználni a hatalmas ingatlant. Csak a pénzét vitte az otthon, ezért eldöntötte, hogy eladja. „Amikor átvettem a lakást, rengeteg elmaradás volt, több százezres közös költség halmozódott fel. Rendeznem kellett a közüzemi számlákat, még az áramot is vissza kellett kapcsoltatnom" – mondta Gyuri a Blikknek.

Kalpka Gyrögy fia eladta a zálogház fölötti lakását "Fotó: Nagy Attila [origo] "

Eredetileg 110 millió forintért akarta eladni a lakást, de ennyiért senkinek nem kellett. Végül 20 milliót engedett az árból, így sikerült túladnia az ingatlanon. Átmenetileg külföldi turistáknak is kiadta a lakást.

az volt a végső cél, hogy vevőt találjak rá.

Ilyen illat kell, hogy belengje az otthonod a csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/otthon/20180305-ilyen-illat-kell-hogy-belengje-az-otthonod-a-csillagjegyed-horoszkopod-szerint.htmlA legtöbbünkre az illatok erőteljes hatással vannak. Sok esetben egy-egy illat képes visszarepíteni minket emlékeinkbe, megidézni egy eseményt, benyomást. A személyes illatunk megtalálása, ismerete nem csupán a parfümünk kiválasztásakor lehet fontos. A lakásunkat átjáró illat nem csak minket határoz meg, de annak az időnek a minőségét is, melyet otthonunkban töltünk. OtthonOrigoÍgy lesz tökéletes a tejhab - Trükkök nem csak kávéhozhttp://www.life.hu/otthon/20180305-tokeletes-tejhab-trukkok-nem-csak-kavehoz.htmlA tejhab gyakorlatilag nem más, mint a tej melegítésének és gőzölésének csodás végeredménye. A baristák egész biztos, hogy azon az állásponton vannak, hogy kemény és dús tejhabot csak kávézókban tudnak a kávénkra varázsolni. Nos, ez egyrészt igaz, másrészt ma már nem lehetetlen a reggeli, vagy épp délutáni feketénket ezzel a „szépséggel” díszíteni. Otthon--Kulcsár Edina és Csuti, a Szépítők című műsor új vezetői saját otthonukat is megmutattákhttp://www.life.hu/otthon/20180305-kulcsar-edina-es-csuti-a-szepitok-cimu-musor-uj-vezetoi-sajat-otthonukat-is-megmutattak.htmlNappalijukat, fürdőszobájukat, de még hálószobájukat is megmutatta Kulcsár Edina és párja, Csuti a Szépítők című műsorban. Az is kiderült, hogy lesznek a műsor házigazdái. Otthon--A rusztikus és az ipari lakberendezési stílus házasságahttp://www.life.hu/otthon/20180302-a-rusztikus-es-az-ipari-lakberendezesi-stilus.htmlA rusztikus és az ipari lakberendezési stílust, általában két teljesen ellentétes pólusként szoktuk számon tartani. Az egyik meleg, otthonos, a másik rideg és fémes. Nehéz belegondolni abba, hogy ezeket lehet keverni, de meglepő módon remekül kiegészítik egymást. OtthonOrigoA ház, ami kevesebb mint 20 négyzetméter, mégis tágas – Maximális helykihasználáshttp://www.life.hu/otthon/20180301-kevesebb-mint-20-negyzetmeter-megis-tagas-a-maximalis-helykihasznalas-haz.htmlAna White egy 19 négyzetméter alapterületű és 4 méter belmagasságú pótkocsit alakított át, hogy keze alatt egy csodálatos, ám igen apró alaszkai házzá alakuljon. A kis férőhely, bizony remek lehetőségeket kínált, hogy új megoldásokat fedezhessen fel, a helykihasználás jegyében. OtthonOrigoKiderült: pornófilmeket forgattak a házban, amit meg akart vennihttp://www.life.hu/otthon/20180301-kiderult-pornofilmeket-forgattak-a-hazban-amit-meg-akart-venni.htmlMár majdnem megvett egy ingatlant az amerikai nő, amikor kiderült: a házban korábban pornófilmeket forgattak. Végül letett a tervéről. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.