Klapka György fia eladta a zálogház feletti lakást: ennyit kapott érte

2018.03.06. 10:27

Klapka György fia örökölte a zálogház fölötti lakást, de túl sokba került az ingatlan fenntartása, ezért túladott rajta. Csak áron alul tudta eladni a hatalmas otthont.

Klapka György fia, örökölte a zálogház feletti lakást apja után, de nem tudta kihasználni a hatalmas ingatlant. Csak a pénzét vitte az otthon, ezért eldöntötte, hogy eladja. „Amikor átvettem a lakást, rengeteg elmaradás volt, több százezres közös költség halmozódott fel. Rendeznem kellett a közüzemi számlákat, még az áramot is vissza kellett kapcsoltatnom" – mondta Gyuri a Blikknek.

Kalpka Gyrögy fia eladta a zálogház fölötti lakását"Fotó: Nagy Attila [origo] "

Eredetileg 110 millió forintért akarta eladni a lakást, de ennyiért senkinek nem kellett. Végül 20 milliót engedett az árból, így sikerült túladnia az ingatlanon. Átmenetileg külföldi turistáknak is kiadta a lakást. „Végül egy vidéken élő bácsival egyeztem meg. Fájó szívvel adtam át a kulcsokat, de tudom, hogy jó kezekbe került. Befektetésnek vette meg, a pénzből pedig én is ingatlanozni szeretnék. Csak átmeneti megoldás volt, hogy turistáknak kiadtam, az eredeti hirdetés is futott, hiszen az volt a végső cél, hogy vevőt találjak rá. Kár is lett volna, ha a bérlők lelakják az ingatlant. Remélem, szépen fel lesz újítva, akár luxusotthont is ki lehet belőle alakítani. Bevallom, nekem sok macera volt vele, örülök, hogy új tulajra talált!" – mondta Klapka fia.

Klapka Györgyeladáslakás