Laky Zsuzsanna legénylakás otthon szépségkirálynő plus size költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új otthonba költözött nemrég Laky Zsuzsi és családja. Eddig a szépségkirálynő férjének, Gusztinak a legénylakásában éltek.

Az egykori szépségkirálynő, Laky Zsuzsi kislányával, Lucával az RTL Klub Reggelijének vendége volt, ahol elmesélte, végre nagyobb tere van a főzésre, ugyanis nemrég átköltöztek párja legénylakásából egy nagyobb méretű otthonba.

Én szoktam főzni. Guszti a lecsót és az olaszos tésztákat megcsinálja, de egyébként én főzök. És most már van sütőm is, úgyhogy ott is gyakorolhatok. Eddig nem volt, mert Guszti legénylakásában laktunk, és most, hogy elköltöztünk, van rendes gáztűzhelyem, el vagyok kényeztetve." – árulta el Laky Zsuzsi, majd hozzátette, emiatt télen nem is mentek el síelni, mert minden idejük ráment a költözködésre. „Most költöztünk be, felújítás alatt vagyunk, folyamatban van... Stresszes, de ez is összehozott bennünket. Persze, szoktunk veszekedni, mi olyan olaszosban nyomjuk..."

A beton rengeteg lehetőséget rejt: interjú Holló Henivel a cement.projekt tervezőjévelhttp://www.life.hu/otthon/20180306-interju-hollo-henivel-a-cement-projekt-tervezojevel.htmlHolló Heni másfél évvel ezelőtt indította el cement.projekt nevű márkáját. Mindig is szeretett különböző kézműves technikákkal kísérletezni, majd egy névnapi ajándék kapcsán talált rá a betonra, aminek izgalmas lehetőségei magával ragadták. OtthonOrigoKlapka György fia eladta a zálogház feletti lakást: ennyit kapott értehttp://www.life.hu/otthon/20180306-klapka-gyorgy-fia-eladta-a-zaloghaz-feletti-lakast.htmlKlapka György fia örökölte a zálogház fölötti lakást, de túl sokba került az ingatlan fenntartása, ezért túladott rajta. Csak áron alul tudta eladni a hatalmas otthont.Otthon--Ilyen illat kell, hogy belengje az otthonod a csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/otthon/20180305-ilyen-illat-kell-hogy-belengje-az-otthonod-a-csillagjegyed-horoszkopod-szerint.htmlA legtöbbünkre az illatok erőteljes hatással vannak. Sok esetben egy-egy illat képes visszarepíteni minket emlékeinkbe, megidézni egy eseményt, benyomást. A személyes illatunk megtalálása, ismerete nem csupán a parfümünk kiválasztásakor lehet fontos. A lakásunkat átjáró illat nem csak minket határoz meg, de annak az időnek a minőségét is, melyet otthonunkban töltünk. OtthonOrigoÍgy lesz tökéletes a tejhab - Trükkök nem csak kávéhozhttp://www.life.hu/otthon/20180305-tokeletes-tejhab-trukkok-nem-csak-kavehoz.htmlA tejhab gyakorlatilag nem más, mint a tej melegítésének és gőzölésének csodás végeredménye. A baristák egész biztos, hogy azon az állásponton vannak, hogy kemény és dús tejhabot csak kávézókban tudnak a kávénkra varázsolni. Nos, ez egyrészt igaz, másrészt ma már nem lehetetlen a reggeli, vagy épp délutáni feketénket ezzel a „szépséggel” díszíteni. Otthon--Kulcsár Edina és Csuti, a Szépítők című műsor új vezetői saját otthonukat is megmutattákhttp://www.life.hu/otthon/20180305-kulcsar-edina-es-csuti-a-szepitok-cimu-musor-uj-vezetoi-sajat-otthonukat-is-megmutattak.htmlNappalijukat, fürdőszobájukat, de még hálószobájukat is megmutatta Kulcsár Edina és párja, Csuti a Szépítők című műsorban. Az is kiderült, hogy lesznek a műsor házigazdái. Otthon--A rusztikus és az ipari lakberendezési stílus házasságahttp://www.life.hu/otthon/20180302-a-rusztikus-es-az-ipari-lakberendezesi-stilus.htmlA rusztikus és az ipari lakberendezési stílust, általában két teljesen ellentétes pólusként szoktuk számon tartani. Az egyik meleg, otthonos, a másik rideg és fémes. Nehéz belegondolni abba, hogy ezeket lehet keverni, de meglepő módon remekül kiegészítik egymást. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.