Bereczki Zoltán új lakásába már leendő barátnőjének is van hely

Bereczki Zoltán barátnő otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs teljesen kész Bereczki Zoltán lakása, de már alig várja, hogy beköltözzön. Itt már nem csak neki, és lányának lesz helye, hanem a leendő barátnőjének is!

Még hosszú ideig nem tud beköltözni lakásába Bereczki Zoltán, de nem bánja. Megéri várni, hiszen itt aztán tényleg minden úgy lesz, ahogy ő, illetve a lánya megálmodta. A színész mindenben kikérte Zorka véleményét, mert nagyon szeretné, ha mindene meglenne ott gyermekének. Hosszú időre tervez a lakással, ezért a leendő barátnőjének is lesz benne hely. Ugyan még nincs jelölt, de a színész előre gondolkozott.

Bereczki Zoltán új lakásába már van helye a barátnőjének is "Fotó: Margitay Klára/Life.hu "

„A garázst is úgy alakítottuk ki, hogy ide azért befér két autó is; a másikat természetesen nem magamnak tervezem, hanem a leendő barátnőmnek. Úgy van kitalálva, hogy előbb-utóbb kétautós legyen a hely. Ebből is látszik, hogy hosszú távra tervezek" – árulta el Bereczki Zoltán a HOT! Magazinnak.

Álmai otthonába költözik Bereczki Zoltán

Egy éve kezdett építkezésbe Bereczki Zoltán, tervei szerint a konyha központi helyiség lesz majd a házában, ahol rengeteg időt tölt, ezért különös gonddal választ ki mindent. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.